1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Squid Game sezon 2 casting, pariuri, previziuni

Squid Game sezon 2 casting, pariuri, previziuni

victorpartan
victorpartan

2023-08-23 16:37:46

image Squid Game sezon 2 casting, pariuri, previziuni

Squid Game se întoarce pe micul ecran. Nu se știe cu exactitate când se difuzează sezonul 2 Squid Game, dar se cunoaște noul casting. Vezi cine sunt actorii care se implică în viitorul joc al morții și ce pariuri se pot pune pe serialul care a doborât toate recordurile de încasări.

Pariază pe Squid Game sezon 2 la una dintre agențiile recomandate

În 2008, coreeanul Hwang Dong-hyuk a scris un scenariu având ca temă inegalitatea socială, inspirat din experiența proprie. Pe scurt, Seong Gi-hun, un cetățean îndatorat până peste cap, este invitat să joace o serie de jocuri pentru copii pentru a avea șansa la un mare premiu în bani. A acceptat oferta și a ajuns într-o locație necunoscută, alături de 455 de jucători aflați în aceeași situație ca a lui. 

Squid Game subiect

Jucătorii sunt puși să poarte treninguri verzi și sunt ținuți sub supraveghere tot timpul de paznici mascați în salopete roz. Jocurile sunt supravegheate de Omul din Față (Front Man), care poartă o mască neagră și uniformă neagră. Ulterior, cei care au acceptat provocarea descoperă că pierderea unui joc aducea moarte. Fiecare deces suplimentează că 100 de milioane woni marele premiu potențial de 45,6 miliarde woni. Gi-hun se aliază cu alți jucători, inclusiv cu prietenul său din copilărie Cho Sang-woo, pentru a încerca să supraviețuiască.

„Mi-am dorit foarte mult să creez o poveste care să fie captivantă. Și mi-am dorit ca spectatorii care urmăresc Squid Game să înceapă să își pună întrebări”, a declarat creatorul Hwang Dong-hyuk pentru The Hollywood Reporter. "Cum îmi trăiesc viața? Cine sunt eu dintre aceste personaje și în ce fel de lume trăiesc? Am vrut să fie puse aceste întrebări."

Netflix a dat lovitura

Hwang Dong-hyuk a încercat să vândă scenariul respectiv mai multor case de producție, dar a primit refuz după refuz. După 10 ani, Netflix i-a cumpărat ideea și a dat lovitura. Producerea serialului a constat 21 de milioane de dolari, iar profitul a fost de 900 de milioane. Valoarea acțiunilor Netflix a crescut cu 19 miliarde de dolari, platforma de streaming înregistrând 4,4 milioane de abonați noi. Clipurile video inspirate din Squid Game au avut 42 de miliarde de vizualizări pe Social Media și Youtube.

Squid Game sezon 2 dată lansare

Pe 28 iunie, Netflix a dezvăluit distribuția finală pentru Sezonul 2 Squid Game. Opt noi actori se vor alătura producției. Filmările vor începe spre sfârșitul acestui an și, cel mai probabil, premiera sezonului 2 va avea loc cândva în 2024. 

Lee Byung-hun se va întoarce ca Front Man, în timp ce Wi Ha-jun va putea fi văzut din nou în rolul lui Hwang Jun-ho. Aceasta din urmă este o surpriză plăcută, deoarece în ultima scenă în care a apărut Jun-ho acesta a fost împușcat de fratele său, Front Man, și a căzut de pe o stâncă. De asemenea, fanii Squid Game vor fi încântați să afle că Gong Yoo, care a apărut doar pentru scurte momente în Sezonul 1, se întoarce și el.

Videoclipul dat publicității de producători prezintă, de asemenea, jucători noi: Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon și Yang Dong-geun. Toți apăsă butonul verde care semnifică faptul că jocul a fost pornit, dar nu se cunoaște nimic despre personajele lor. 

Pariuri Squid Game sezon 2

Agențiile de pariuri te provoacă să intri în mintea celui care a scris Squid Game și să încerci să anticipezi ce se va întâmpla în sezonul 2. În oferta Betano există trei pariuri având ca temă acest serial foarte popular, despre Front Man, despre celebrul joc Red Light/Green Light și despre participarea lui Seong Gi-Hun la noile jocuri.

Ești gata să accepți provocarea?

Pariază pe Squid Game sezon 2 la una dintre agențiile recomandate

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX