Simona Halep, șanse diminuate de accidentare la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a trecut în primul meci de Aliaksandra Sasnovich, în două seturi (6-4, 7-5). Întâlnirea cu bielorusa s-a complicat în finalul primului set, când Simona a alunecat pe iarbă și s-a accidentat. A continuat după ce i-a fost bandajată glezna stângă.

Pariază pe câștigătoarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon!

"Piciorul e ok deocamdată, dar trebuie să fac tratament. Am căzut rău, putea să fie și mai urât. Cred că e un pic întins mușchiul din spatele genunchiului, dar și tendonul lui Ahile. Sper că nu e nimic periculos și că îmi pot reveni până la următorul meci", a spus românca, imediat după victorie.

Iarba nu este suprafața preferată a sportivei din Constanța, iar agențiile de pariuri sportive online au ținut cont de acest aspect când au stabilit cotele antepost pentru câștigătoarea turneului londonez. Simona Halep este abia a 5-a favorită conform cotelor oferite de Betano.ro:

Era foarte greu ca Simona să câștige turneul de Grand Slam de la Wimbledon și dacă ar fi fost 100% din punct de vedere fizic. Accidentarea din confruntarea cu Sasnovich îi face misiunea și mai dificilă. Meciul din turul al doilea este contra unei alte românce: Mihaela Buzărnescu. 

Este de menționat că Naomi Osaka, nr 2 WTA, a fost eliminată încă din runda inaugurală de Yulia Putintseva, din Kazahstan. 

Pariază pe câștigătoarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!