Simona Halep, șanse diminuate de accidentare la Wimbledon

765 0

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a trecut în primul meci de Aliaksandra Sasnovich, în două seturi (6-4, 7-5). Întâlnirea cu bielorusa s-a complicat în finalul primului set, când Simona a alunecat pe iarbă și s-a accidentat. A continuat după ce i-a fost bandajată glezna stângă.

Pariază pe câștigătoarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon!

"Piciorul e ok deocamdată, dar trebuie să fac tratament. Am căzut rău, putea să fie și mai urât. Cred că e un pic întins mușchiul din spatele genunchiului, dar și tendonul lui Ahile. Sper că nu e nimic periculos și că îmi pot reveni până la următorul meci", a spus românca, imediat după victorie.

Iarba nu este suprafața preferată a sportivei din Constanța, iar agențiile de pariuri sportive online au ținut cont de acest aspect când au stabilit cotele antepost pentru câștigătoarea turneului londonez. Simona Halep este abia a 5-a favorită conform cotelor oferite de Betano.ro:

Era foarte greu ca Simona să câștige turneul de Grand Slam de la Wimbledon și dacă ar fi fost 100% din punct de vedere fizic. Accidentarea din confruntarea cu Sasnovich îi face misiunea și mai dificilă. Meciul din turul al doilea este contra unei alte românce: Mihaela Buzărnescu. 

Este de menționat că Naomi Osaka, nr 2 WTA, a fost eliminată încă din runda inaugurală de Yulia Putintseva, din Kazahstan. 

Pariază pe câștigătoarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi