1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Serie A, cote antepost pentru campioană și pentru retrogradare

Serie A, cote antepost pentru campioană și pentru retrogradare

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-29 10:38:16

image Serie A, cote antepost pentru campioană și pentru retrogradare

Mai sunt zece etape până la finalul ediției 2020-2021 a campionatului Italiei, dar zarurile par aruncate în ceea ce privește numele campioanei. Dacă ne raportăm la cotele antepost oferite de bookmakeri, Inter nu mai poate fi ajunsă din urmă. De asemenea, traderii caselor de pariuri sunt de părere că „echipa românilor” Mihăilă și Man este ca și retrogradată. Nici Răzvan Marin nu stă prea bine.

Plasează acum pariuri antepost pe Serie A cu un super pachet de bun venit!

Iată care este situația în vârful ierarhiei Serie A, împreună cu cotele afișate de Unibet.ro pentru câștigătoare și pentru clasarea în Top 4. 

Așadar, Inter are șase puncte în fața lui AC Milan și un joc mai puțin disputat. În plus, echipa antrenată de Antonio Conte este avantajată și de rezultatele directe contra „diavolilor”. A fost Milan vs Inter 0-3, după Inter vs Milan 1-2, în tur.

„Nerazzurri” au opt victorii consecutive în campionat și nicio echipă nu pare în stare să o oprească din drumul spre „Il scudetto”.

Pentru noi este mult mai interesantă lupta pentru evitarea retrogradării, în care sunt implicați trei români: Valentin Mihăilă și Dennis Man, la Parma, și Răzvan Marin la Cagliari.

În acest moment, subsolul clasamentului are următoarea configurație:

Torino are cu un meci mai puțin disputat decât urmăritoarele Cagliari și Parma. Cu toate acestea, cota parmegianilor de a retrograda este exagerat de mică:

Cotele se pot schimba semnificativ după următoarea etapă, când Torino joacă derby-ul cu Juventus, meci foarte greu, iar Parma poate câștiga pe terenul lui Benevento. La rândul ei, Cagliari o întâlnește pe Verona, o echipă aflată în prima jumătate a clasamentului, cu șanse pur teoretice de a prinde unul dintre locurile de Europa League.

Pare interesant un pariu antepost pe retrogradarea lui Torino. În afara lui Juventus, torinezii mai au meciuri cu AS Roma, Napoli și AC Milan. Peste șase etape este Torino vs Parma.

Credit foto: https://www.facebook.com/parmacalcio1913

Plasează acum pariuri antepost pe Serie A cu un super pachet de bun venit!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX