1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Schimbare de afișaj al tipsterilor pe main page-ul PariuriX.com!

Schimbare de afișaj al tipsterilor pe main page-ul PariuriX.com!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-01-27 10:35:38

image Schimbare de afișaj al tipsterilor pe main page-ul PariuriX.com!

Venim cu această mică știre pentru a anunța o schimbare pe pagina principală a site-ului PariuriX.com în ceea ce privește afișajul tipsterilor. Acum, primul criteriu de afișaj îl reprezintă data curentă, iar al doilea este reprezentat de performanța specialiștilor noștri. Deci, dacă de exemplu Tudor Cosma, Marian Cioată și Ionuț Angheluță dau ponturi pentru ziua curentă, ei 3 vor fi afișați primii. Între ei 3, ordinea va fi stabilită de performanța pe luna curentă. Tudor Cosma este cel mai profitabil la momentul scrierii articolului, astfel încât el va fi afișat primul.

În trecut exista un singur criteriu în ceea ce privește ordinea afișajului - profitabilitatea pe luna actuală. Problema e că uneori tipsterul cel mai profitabil nu mai dădea ponturi de zile bune, astfel încât în partea de sus a paginii apăreau ponturi care erau deja decise de mult. Explicăm această schimbare pentru că userii obișnuiți cu vechiul layout s-ar putea să nu înțeleagă din prima logica noului afișaj.

Vă reamintim că vă puteți abona în orice moment la pagina tipsterului preferat pentru a primi notificări direct în Inbox în momentul în care acesta publică o analiză nouă. Baftă la ponturi câștigătoare!

Deschide cont și joacă la casa de pariuri recomandată cu un super pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX