S-au redeschis agențiile de pariuri stradale și cazinourile în București!

2021-01-25 09:25:26 942 0

Deoarece incidența în București a scăzut sub 3 la mie, vineri a avut loc întrunirea Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta a luat decizia de a redeschide la interior restaurantele, barurile, cafenelele, sălile de spectacol, dar și sălile de jocuri de noroc! Decizia se aplică începând de luni 25 ianuarie!


S-au redeschis agențiile de pariuri și cazinourile în București

Deci dacă locuiești în București poți merge din nou să joci la agenția de la colțul străzii, sau la un cazino real. Ia totuși în considerare faptul că acestea vor fi deschise doar până la ora 21:00! De asemenea, pot fi anumiți operatori de jocuri de noroc care să aleagă să nu își redeschidă încă locațiile proprii. Totuși nume cunsoscute precum Superbet, Casa Pariurilor sau Fortuna au anunțat deja redeschiderea.

Trebuie menționat că respectivele locații vor trebui să funcționeze la 30% din capacitatea totală. Așa că sugerăm să mergi cu biletul făcut de acasă, pentru că s-ar putea să nu fii lăsat să stai în agenție să îți faci biletul, așa cum o făceai pe vremuri.


Noi recomandăm să jucați online!

Deși sălile de jocuri de noroc s-au redeschis în București, nu avem garanția că ele nu vor mai fi închise în viitor. Totul ține de modul în care va fluctua incidența. În cazul reînchiderii lor, va fi mai greu să încasezi câștigurile de pe bilete câștigătoare (cum au pățit-o deja destui data trecută). De aceea, noi totuși recomandăm să joci în continuare online. Aici poți paria 24 / 7, la orice oră din zi sau din noapte. Plus că poți beneficia de pachete atractive de bun venit, promoții ocazionale, o ofertă sportivă mai bogată etc.

Descoperă top case de pariuri online recomandate!

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc de 500RON!
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult