1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. S-a jucat prima etapă din Liga 1 la FIFA 20! Pariază pe meciurile de mâine!

S-a jucat prima etapă din Liga 1 la FIFA 20! Pariază pe meciurile de mâine!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-16 22:42:34

image S-a jucat prima etapă din Liga 1 la FIFA 20! Pariază pe meciurile de mâine!

Așa cum vă anunțam în acest articol, astăzi a debutat prima etapă din competiția oficială de FIFA20 organizată de LPF cu cele 14 cluburi din Liga 1, fiecare reprezentat de câte un gamer profesionist. În fiecare săptămână din perioada 16 aprilie - 6 mai are loc câte o etapă zilnică de joi până duminică. Liga se va juca în sistem fiecare vs fiecare. Astăzi am aflat că meciurile au loc în realitate după ora 10:00 dimineață, dar sunt transmise la televizor seara la 19:00 pe canalele Look, Digi și Telekom. La meciurile mai puțin interesante sunt date doar rezumatele, în timp ce restul pot fi urmărite integral. Se poate paria pe ele la Casa Pariurilor, dar și la Betano.

Pariază acum pe Liga Virtuală de FIFA 2020!


Rezultate Etapa 1

Deja putem trage câteva concluzii după prima etapă. Vor fi câteva echipe care nu le vor putea încurca pe restul, cum ar fi Gaz Metan Mediaș, Poli Iași și Sepsi. Scorul primei runde a fost reușit de Viitorul, care a învins pe Sepsi cu 9:1 deși a fost condusă cu 0:1! Cel mai tare meci al zilei a fost cel dintre Craiova și Chindia, echipe reprezentate de campionul național din 2019, Dan Ștefan Buzărnescu, și vicecampionul Bucur Andrei Marius. Deși Craiova a dominat la capitolul posesie, a fost condusă cu 1:0 și în final a trebuit să se mulțumească cu un rezultat de egalitate. Surpriza zilei poate fi considerată înfrângerea FCSB-ului cu Voluntari, scor 1:2. FCSB este reprezentată de Emil Constantinescu, jucător care are peste 20 de turnee câștigate în țară, în timp ce Voluntari este condusă de Puiu Razvan, un jucator de doar 16 ani.

 

Program și Cote Etapa 2

Avem câteva meciuri interesante runda aceasta cum ar fi Viitorul - CFR, Dinamo - Voluntari sau Astra - FCSB. Partidele se joacă vineri în jurul orei 10:00, deci doar până atunci poți paria pe ele. Din ce am auzit acestea vor fi disponibile live stream la Casa Pariurilor, dar pot fi urmărite și în înregistrare seara în jurul orei 19:00 pe canalele Look, Digi și Telekom. Casa Pariurilor oferă posibilitatea de a paria pe câștigător meci, dar și pe Șansă dublă.

 

Ce jucători reprezintă echipele?

 • Clinceni - Andreescu Andrei Alexandru - locul 3 la un turneu de dublu alături de jucătorul celor de la FCSB (Emil Constantinescu)
 • Hermanstadt - Rădulescu Alexandru - 10 Top 100 la Weekend League la FIFA 20, Locul 1 pe fifa.gg pe XBOX în România
 • FC Botoșani - Constantinescu Daniel Ionuț - nu avem informații despre acesta
 • Universitatea Craiova - Dan Ștefan Buzărnescu - campion național la FIFA 19, locul 1 pe fifa.gg pe PlayStation în România (component al echipei naționale)
 • Sepsi - Birton Mihaly - jucător de FIFA din 2009, nu avem date despre performanțele sale
 • Chindia Târgoviște - Bucur Andrei Marius - vicecampion național 2019, multiple clasări în Top100 la Fut Champions (component al echipei naționale)
 • Astra Giurgiu - Stirzu David Mihai - 3 finale pierdute la ASUS
 • CFR Cluj - Tudor Butan - organizator concursuri majore de FIFA în România (component al echipei naționale)
 • Dinamo - Antonio Cracana - de 3 ori în Top 100 Weekend League la Fifa 200.
 • FCSB - Emil Constantinescu - peste 20 de turnee câștigate în țară
 • Gaz Metan - Doszpol Victor - Gold 2 Fut Champions, Div 4/5 Rivals.
 • Poli Iași - gestionar depozit Dunhill, joacă FIFA din 98
 • Viitorul - Dumitru Robert Mihai - locurile 3-4 la turneul național FIFA 19, Locurile 5-8 ESL Europa de Est Fifa 20
 • Voluntari - Puiu Razvan - Pro Fifa Player la Team Gulit

Pariază acum pe Liga Virtuală de FIFA 2020!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX