1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. S-a dat jackpotul record pe NetBet: „Am crezut că nu văd bine”!

S-a dat jackpotul record pe NetBet: „Am crezut că nu văd bine”!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-03-24 16:40:20

image S-a dat jackpotul record pe NetBet: „Am crezut că nu văd bine”!

În weekendul trecut, jucătorii NetBet au avut un motiv în plus să stea în case. În cazinou, jackpotul EGT de inimă neagră ajunsese la o nouă valoare record și gonea nebunește spre jumătate de milion de lei.

Era doar o chestiune de timp până când unul din cei care prindeau sesiunea jackpot cards să întoarcă trei cărți de negru. Iar cel peste care a dat norocul a fost utilizatorul „GicuFraieru”. Când rolele s-au blocat, jackpotul arăta 499.703,25 lei! „În primele secunde am crezut că nu văd bine. După aceea, când am realizat ce s-a întâmplat, am început să strig foarte tare, încontinuu”, rememorează jucătorul.

Acesta a început să joace pe NetBet în urmă cu mai bine de un an și a rămas fidel siteului pentru că aici găsește o varietate mare de moduri de distracție: „Îmi place platforma, este foarte diversificată. Îmi place că sunt foarte multe jocuri.

Preferatele mele sunt cele de la EGT, dar în afară de acestea mai joc Book of Dead, Book of Ra, Golden Monkey, 300, Dear or Alive, Reactoonz… Îmi place NetBet și pentru că serviciul de relații cu clienții este foarte serios și bun. Mulțumesc pentru asta”.

Câștigătorul jackpotului record știe deja ce va face cu banii. „Strâng bani pentru o casă de multă vreme. Acum nu mai e nevoie. Mai pot să îl ajut și pe fratele meu cu bani pentru că și el își construiește”. Acesta are și un sfat pentru alți jucători: „Jucați responsabil. Să jucați banii pe care nu îi regretați. Și jucați cu încredere!”.


Jackpoturile EGT se câștigă cu orice miză

De ce sunt așa de populare jackpoturile EGT? Spre deosebire de alte jackpoturi disponibile în cazinouri, poți câștiga cel mai mare jackpot jucând la mize mici și foarte mici. Miza trebuie doar să fie în intervalul eligibil stabilit de operator. De exemplu, pe NetBet, acest interval este între 0,40 lei și 4.000 de lei per rotire.

Jackpoturile EGT sunt de 4 valori distincte, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Jackpoturile EGT sunt progresive, adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.

Încearcă-ți și tu norocul acum la sloturile EGT de la Netbet

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX