1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Românii, performanțe uimitoare la PokerStars Players Championship. Mihai Manole a trecut de granița celor $2,7 milioane

Românii, performanțe uimitoare la PokerStars Players Championship. Mihai Manole a trecut de granița celor $2,7 milioane

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-01-19 14:54:08

image Românii, performanțe uimitoare la  PokerStars Players Championship. Mihai Manole a trecut de granița celor $2,7 milioane

După ce săptămâna trecută Florian Duță a scris istorie la PokerStars Players Championship Bahamas, clasându-se al 9-lea, pentru 405.000$, un alt român a avut o comportare de excepție în Caraibe. Mihai Manole a terminat pe 7 în Main Eventul PCA, asigurându-și un cec de 208.920$.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Românii, început de an de vis la marile competiții de poker

Începutul de 2019 este unul fantastic pentru jucătorii de poker din România. Mihai Manole a demonstrat încă o dată că poate să joace în fața celor mai buni din lume cu succes și s-a descurcat de minune la Main Eventul de 10.300$ PokerStars Caribbean Adventure 2019.

Plecat de pe pozitia 8 la fise in ultimii 20, în penultima zi de joc, românul a evoluat extrem de tight, conservându-și stackul și țintind pay jumpurile. E adevărat, nici nu a avut parte de cărți excelente, cu care să își manifeste agresivitatea binecunoscută, însă a reușit să exploateze la maximum situațiile create.

Stackul său a oscilat între 15 și 30 de blinduri și părea că și-a revenit, după ce a câștigat două mâini destul de importante, cu popi și decari (din mână). Totuși, Manole nu a avut în niciunul dintre cazuri boarduri prietenoase, astfel că a încercat să țină poturile sub control. În consecință, fisele acumulate nu au fost foarte multe.

Mâna finală pentru Manole

Intrat în ultimii 8, Mihai a fost eliminat de Vicent Bosca. Acesta a limpat din button, iar reprezentantul nostru, cu K treflă - 10 treflă, din big blind, a bătut check. În acel moment, blindurile erau de 40.000/80.000, astfel că orice mână cu acțiune pe flop ducea aproape sigur la all-in, judecând după mărimea stackului bucureșteanului.

Și așa s-a întâmplat. Primele trei cărți comune au fost A treflă - J treflă - 2 pică, oferindu-i lui Manole un draw de culoare și un insight de chintă. Mihai a bătut check, iar când Bosca a făcut un bet de 90.000 de fise, românul a mers pe varianta check-raise, mărind la 240.000. Oponentul a plătit, după ce s-a gândit foarte mult, iar turnul a fost reprezentat de 10 de romb. Moment în care Manole a shovat all-in, pentru 475.000 de jetoane. Adversarul a dat call cu Q treflă - J pică, iar riverul nu a fost menit să îl salveze pe sportivul nostru: A cupă.

Cine este Mihai Manole

Bucureșteanul Manole este al doilea cel mai titrat jucător român din istorie, el reușind să câștige de-a lungul carierei, din poker, 2,7 milioane de dolari. 

Bahamas a fost locația în care Mihai s-a simțit excelent, pe lângă runul excepțional din Main Event el reușind alte două clasări în bani. La $1.100 No Limit Hold'em, el s-a situat pe poziția a 13, pentru ca la $2.150 No Limit Hold'em Turbo KO să facă din nou masa finală, ocupând locul al 3-lea. 

Premiul de $208.920 din Main Event e abia al 4-lea scor al unei cariere impresionante. Performanța de referință a românului rămâne locul 4 obținut în 2009 la EPT Main Event (Barcelona). Atunci, el și-a asigurat un cec de $357.654.

Chino Rheem, de neoprit

Competiția a fost câștigată de americanul Chino Rheem, care a dominat de o manieră autoritară ultima parte a mesei finale. 

Rezidentul din Los Angeles a câștigat $1.567.100 după ce i-a eliminat pe fiecare din ultimii 5 adversari. El și-a trecut astfel în conturi pentru a cincea oară în carieră un scor cu șapte cifre.

În vârstă de 38 de ani, Rheem s-a impus în heads-up în fața lui Daniel Strelitz, după doar 7 mâini. Acesta din urmă a împins all-in cu ceva mai mult de 20 de blinduri cu A-2, iar Chino a dat un snap call, bazându-se pe perechea de cinciari. Un board "curat" i-a adus jucătorului din L.A. unul dintre cele mai mari premii din carieră, acesta trecând - grație acestui rezultat - de granița celor 10 milioane de dolari câștigați din poker, în întreaga carieră.

CLASAMENT

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX