1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Românii, la putere în Sunday Million. Cum poți ajunge să joci cu bani puțini la cel mai mare turneu de poker online

Românii, la putere în Sunday Million. Cum poți ajunge să joci cu bani puțini la cel mai mare turneu de poker online

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2018-12-07 15:01:37

image Românii, la putere în Sunday Million. Cum poți ajunge să joci cu bani puțini la cel mai mare turneu de poker online

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre cele mai interesante cinci turnee pe care le poți juca în weekend cu bani puțini, odată cu apropierea finalului de săptămână ne vom canaliza atenția spre unul dintre cele mai mari turnee online din lume: Sunday Million, de pe PokerStars. În weekendul trecut, românii au avut prezențe extrem de consistente în turneu, doi compatrioți de-ai noștri ajungând la masa finală. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Userul "The39player" este românul care a reușit cea mai notabilă performanță în ultima săptămână pe PokerStars. El a ocupat locul 3 în cel mai popular turneu de pe internet, Sunday Million. O clasare fantastică, în urma căreia românul nostru s-a îmbogățit, în conturi intrându-i aproape 100.000 de dolari ($98326, mai exact).

La Sunday Million-ul de săptămâna trecută, ultimii trei au ajuns la un deal. Banii s-au împărțit, așadar, neamțul cu nickul "ARTSchGamble" obținând în cele din urmă locul întâi și premiul de $134.333. Înaintea românului s-a clasat și un englez, cunoscut pe platforma online sub pseudonimul "andyh26". El a fost răsplătit pentru clasarea sa, potrivit dealului, cu $106.417. 

Trebuie spus că germanul care s-a impus la Sunday Million week-end-ul trecut a avut un run fantastic și la alte turnee. Astfel, el a reușit mese finale la Hotter $215, $162 Bounty Builder, $215 Saturday Scuffle și $1050 HighRoller Club Prog. KO.

Nu doar "The39player" a făcut spectacol la masa de joc în Sunday Million, un alt român reușind să își treacă în CV o prezență la masa finală. "OKO86", care face parte din echipa Școlii de Poker EvilAce, a terminat al 7-lea. Poziție care i-a adus un premiu deloc de neglijat: $18457. De notat că am fi putut avea chiar trei jucători la masa finală la prestigiosul turneu,  dar Cezar “TheUrsaraie” Chivulescu a fost ghinionist și a terminat pe locul 13. Totuși, în conturile lui a intrat suma de $6379. 

Dincolo de Sunday Million, evenimentul care a pus la bătaie cei mai mulți bani, un alt jucător român s-a remarcat săptămâna trecută pe Poker Stars. E vorba de Alex Papazian, unul dintre cei mai cunoscuți grinderi din țara noastră. El a reușit victoria în $215 Sunday Warm-Up și s-a ales cu un premiu extrem de consistent, în valoare de $38151. 

Ce este Sunday Million și cum poți participa

Sunday Million este cel mai mare turneu săptămânal de poker din lume. Fondul garantat de premii este de $1.000.000, iar locul întâi depăşeşte în mod frecvent $100.000. Se joacă în stilul No Limit Hold’em și atrage cei mai buni jucători de poker, concurența pentru premiile extrem de tentante fiind una deosebit de acerbă.

Buy-in-ul pentru competiția de duminică este de $215, dar poți ajunge să lupți pentru o parte din milionul de dolari și cu un buget mult mai redus. Ai varianta să îți câștigi locul la eveniment prin intermediul sutelor de sateliţi care au loc pe tot parcursul săptămânii. Sateliții se derulează în fiecare zi, începând de la mai puţin de un dolar. 

Pentru a face buy-in direct sau pentru a te înscrie într-un satelit, deschide programul de joc şi caută 'Sunday Million' în secţiunea 'Turnee' (computer), sau prin secţiunea 'Turneu' din Lobby (mobil). De asemenea, poţi selecta 'Satelit' din filtrul 'Tip' pentru turnee sau îl poţi găsi folosind secţiunea 'Evenimente online' din programul de joc pentru computer.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX