1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. România vrea la Mondialul din 2022! Vezi cotele pentru calificarea trupei lui Rădoi

România vrea la Mondialul din 2022! Vezi cotele pentru calificarea trupei lui Rădoi

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-03-25 00:10:22

image România vrea la Mondialul din 2022! Vezi cotele pentru calificarea trupei lui Rădoi

România vrea la Mondialul din 2022! Vezi cotele pentru calificarea trupei lui Rădoi

Selecționerul Mirel Rădoi va încearca ceea ce, pe rând, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă și Christoph Daum nu au reușit: calificarea la un turneu final de Campionat Mondial după mai bine de 20 de ani. Startul României în preliminariile pentru Mondialul din Qatar se trăiește la Cote Maxime cu sute de pariuri speciale, BetCombo (înainte de meci și LIVE), Cash Out 100% și Cote cu marjă 0% pe Betano!

România, a doua favorită la câștigarea Grupei J, conform cotelor Betano

Elevii lui Mirel Rădoi au o misiune ușoară la prima vedere: calficarea de pe locul 2 dintr-o grupă din care mai fac parte Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein. Cu toate acestea, luând în considerare forma slabă și incertitudinea ce înconjoară naționala Mannschaft-ului după de Low a anunțat că nu va mai continua după European, șansele României la o performanță de pus în ramă cresc considerabil, primul loc devenind realizabil.

Ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri în meci, câștigător în ultimele 4 dueluri România - Germania

De-a lungul istoriei, România și Germania s-au întâlnit de 13 ori, reprezentativa noastră reușind două victorii, ambele în partide amicale. Cu toate acestea, când spui Germania, primul duel care îți vine în minte este acel amical memorabil din Giulești, disputat în 2004, în care România s-a impus cu un neverosimil 5-1, cu Mihăiță Pleșan printre protagoniștii unei seri memorabile. Pe lângă reușita lui Pleșan, care a deschis scorul la capătul unei acțiuni personale, Răzvan Raț, Ionel Dănciulescu, cu o dublă și Gabriel Caramarin consemnau o înfrângere zdrobitoare a unei Germanii care îi avea în echipă pe Kahn, Hamann, Kuranyi sau Lahm, cel mai din urmă reușind să marcheze și golul de onoare al Mannschaft-ului.

În ciuda palmaresului nefavorabil, ultimele dueluri directe dau încredere României, la aproape 14 ani de la ultima confruntare dintre cele două echipe naționale. Reprezentativa noastră a reușit să marcheze în fiecare din ultimele 4 meciuri contra Germaniei, oferind în aceste partide un spectacol cu minimum 2 goluri marcate în meci. Balanța înclină în favoarea României și din punct de vedere moral după ce trupa lui Joachim Low a fost răpusă cu 6-0 de naționala Spaniei, la Sevilla. Ai noștri au reușit, pe lângă un 3-0 la masa verde contra Norvegiei, un 5-3 la Ploiești cu Belarus și un 1-1 în deplasare, cu Irlanda de Nord.

România, 4 victorii din 4 în meciurile oficiale contra Macedoniei de Nord

Reprezentativa pregătită de Mirel Rădoi va debuta în preliminariile Mondialului din 2022 contra Macedoniei de Nord. Prezentă la Europeanul ce va avea loc în această vară, Macedonia a reușit o singură victorie contra României, într-un amical disputat în urmă cu 10 ani și încheiat cu scorul de 1-0. În schimb, în meciurile oficiale, reprezentativa noastră are un procentaj de 100% contra macedonenilor, reușind 4 victorii din 4 posibile. Mai mult, toate cele 4 succese românești au avut și rezultate cu peste 2.5 goluri în meci.

Macedonenii au în lot jucători precum Goran Pandev, Ezgjan Alioski sau Ejif Elmas, cel din urmă fiind și cel mai bine cotat jucător din lotul lui Angelovski, 18 milioane de euro, cu 6 mai mult decât mijlocașul nostru, Răzvan Marin. Înfrângerea Macedoniei de Nord de pe terenul Armeniei ar putea fi de bun augur pentru România, având un aport moral mai ridicat decât macedonenii după ce au marcat 6 goluri în ultimele 2 meciuri jucate. Atmosfera se anunță una aparte, iar cotele sunt multe și pe alese!

Pariază și profită de oferta "Avans de 2 goluri"!

Prin oferta "Avans de 2 goluri", pariurile sunt stabilite imediat ce o echipă conduce cu 2 goluri, fără să mai fie așteptat finalul meciului! Spre exemplu, la începutul lui 2021, Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen au oferit un festival de goluri într-un thriller încheiat cu victoria elevilor lui Marc Rose, scor 3-2. Desfășurarea scorului a fost 0-2 -> 3-2. Bavarezii au avut un avans de două goluri încă din minutul 26 al acelui meci, pariurile pe echipa lui Hansi Flick fiind decise încă de atunci. Însă, ‘Gladbach nu a cedat și a întors rezultatul prin dubla lui Jonas Homann, urmată de reușita lui Florian Neuhaus din minutul 49. 3-2 scor final, pronosticurile 1 și 2 pentru acest meci devenind câștigătoare pe Betano.

Pariază pe Betano, unde pe lângă lupta pentru un loc la Mondialul din 2022, găsești o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, pariuri speciale, 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX