1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. România U21 – Anglia U21: 3 de bine, 3 de rău și 3 cote

România U21 – Anglia U21: 3 de bine, 3 de rău și 3 cote

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-06-21 16:35:52

image România U21 – Anglia U21: 3 de bine, 3 de rău și 3 cote

La trei zile de la victoria istorică în fața Croației, 4-1, România U21 va juca meciul care o poate duce în semifinalele Campionatului European de Tineret: AngliaRomânia se joacă de la ora 19:30, la Cesena, iar Betano.ro prezintă trei avantaje, trei dezavantaje ale tricolorilor, dar și cele mai interesante cote la pariuri sportive.


Avem trei avantaje. Mari!

  1. Contextul – Învingători în fața Croației, nu ne-am ales doar cu trei puncte, ci și cu un entuziasm creat de jocul bun, atitudinea perfectă și suportul necondiționat al miilor de români din tribune. În același timp, Anglia e pusă în fața unui meci capital, de totul sau nimic, după ce a pierdut cu Franța, 1-2, iar o înfrângere e sinonimă cu plecatul acasă și o dezamăgire. Adăugăm presiunea tradițională pusă de presa engleză și raportul de forțe din tribune (sunt așteptați 10.000 de români și doar 500 de englezi) și ajungem la concluzia că teoria ne avantajează.
  2. Omogenintatea – De-a lungul campaniei de calificare, fie că selecționerul s-a numit Daniel Isăilă sau Mirel Rădoi, România a impresionat prin eficiență și omogenitate. Avem o echipă-tip în care singurul semn de întrebare e în flancul stâng, unde concurența Coman-Andrei Ivan e draconică, în rest știm pe de rost cum vom aborda meciurile. În afara lui Tudor Băluță, care și-a făcut debutul cu gol contra Croației, toți fotbaliștii din echipa de start au jucat în cel puțin șapte dintre ultimele 11 meciuri ale României.
  3. Experiența la seniori – Grație performanțelor bune și ariei de selecții mult mai mici decât a Angliei, mulți dintre titularii României U21 au avantajul de a fi jucat și la echipa națională de tineret. Manea, Nedelcecaru, Băluță, Cicâldău, Man, Ianis Hagi, Ivan, Pușcaș și Nedelcu au deja minute pentru naționala lui Cosmin Contra, în timp ce Radu și Pașcanu au fost convocați, dar nu au apucat să debuteze. Prin comparație, doar Tammy Abraham și Dominik Solanke au prins meciuri în echipa mare a Albionului.

CITEȘTE ȘI: 11-LE STELAR AL NECONVOCAȚILOR ANGLIEI U21


Dar și dezavantaje…

  1. Englezii vin de la un nivel mai înalt – Mulți dintre fotbaliștii lui Aidy Bothroyd sunt obișnuiți cu nivelul ridicat din Premier League, iar unii (Wan-Bissaka, Maddison, Gray, Sessegnon) sunt titulari incontestabili la echipele de club. Iese în evidență mijlocașul dreapta Demarai Gray, care are peste 100 de meciuri în campionatul Angliei și a câștigat titlul alături de Leicester City.
  2. Cotele de piață – Logic, pentru că au parte de expunere la un nivel mult mai ridicat, englezii sunt mult mai valoroși. De cinci ori mai valoroși! Dacă întreg lotul României valorează 61 de milioane de euro, cu Ionuț Radu cel mai bine cotat (15 milioane de euro), doar James Maddison, de la Leicester, e evaluat la 40 de milioane de euro. În total, lotul Albionului adună cote de piață de 305 milioane de euro.
  3. Ultimul meci direct – În mai 2018, Anglia și România și-au măsurat forțele într-o partidă amicală jucată în Regat. A fost 2-1 pentru englezi, cu goluri de la Demarai Gray (minutul 8), Clarke-Salter (minutul 73), respectiv Valentin Costache (minutul 78). Pentru englezi s-au aflat pe tern din lotul de azi Clarke-Salter, Kieran Dowell, Demarai Grey, Abraham și Maddison, de la noi au luat contactul cu englezii Ionuț Radu, Ghiță, Pașcanu, Nedelcu, Hagi, Coman, Ivan și Adrian Petre.


Și acum cotele!

Din punctul de vedere al cotelor la pariuri sportive, Anglia pleacă cu prima șansă, dar România a demonstrat, contra Croației, că socoteala de acasă mai poate fi și dată peste cap. Autor al unei bare din lovitură liberă în meciul contra ex-iugoslavilor, Ianis Hagi e în prim-planul unei oferte interesante și are cotă 20 să înscrie direct din lovitură liberă. Alte cote interesante sunt în strânsă legătură cu o victorie istorie așteptată de toți microbiștii români, fie că se vor afla la Cesena, fie că vor urmări partida din fața televizoarelor.

CITEȘTE ȘI: PENTRU ISTORIE! TOTUL DESPRE MECIUL DE LA CESENA

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX