România are cota 17.25 să se califice în finala Euro U21 la penalty-uri

702 0

România U21 are cota 4.15 să se califice în finala Campionatului European de tineret, în urma semifinalei cu Germania U21, de pe 27 iunie (ora 19:00). Este vorba despre cota pentru calificarea după 90 de minute, după prelungiri sau după loviturile de departajare. Casele de pariuri online oferă, însă, și cote mai mari pentru fiecare metodă prin care se poate obține accederea în ultimul act al competiției din Italia și San Marino.

Pariază pe metoda calificării în finala Euro 2019

Betano.ro, de exemplu, oferă cota 17.25 pentru selecția „România U21 să se califice la penalty-uri”. Mulți microbiști sunt de părere că aceasta este cea mai probabilă metodă de calificare, în ipoteza în care elevii antrenați de Mirel Rădoi vor juca defensiv și vor reuși să nu primească gol. Naționala noastră de tineret are cota 6.20 să se califice după timpul regulamentar, în timp ce un pariu pe selecția „Germania U21 să se califice în timpul regulamentar” are cota 1.47.

Apropo de eventuale lovituri de departajare, dacă s-ar ajunge în această situație, „tricolorii” vor beneficia de un suport psihologic important din partea fanilor care vor umple tribunele stadionului din Bologna. Este de așteptat ca peste 12.000 din totalul de 20.000 de spectatori să fie români.

Pariază pe metoda calificării în finala Euro 2019

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi