1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. România are cota 3.50 să câștige Play-off-ul Ligii Națiunilor

România are cota 3.50 să câștige Play-off-ul Ligii Națiunilor

victorpartan
victorpartan

2019-11-29 10:57:50

image România are cota 3.50 să câștige Play-off-ul Ligii Națiunilor

Naționala de fotbal a României se va califica la turneul final al Campionatului European de fotbal 2020 dacă va câștiga Play-off-ul Ligii Națiunilor. „Tricolorii” întâlnesc în semifinale reprezentativa similară a Islandei, în deplasare (26 martie 2020). Dacă trec de islandezi, românii vor juca finala contra Ungariei sau Bulgariei, tot în deplasare.

Pariază pe calificarea naționalei României la Euro 2020

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Șansele României de a fi cea mai bună dintre cele patru naționale sunt destul de mici, potrivit cotelor antepost oferite de bookmakeri. Evident, este foarte important că ambele meciuri (dacă vor fi două meciuri) sunt jucate în deplasare. Un pariu plasat în acest moment pe România la Betano.ro are cota 3.50. La 1.000RON miză, profitul ar fi de 2.500RON.

Oficialii și microbiștii își spun speranța în noul selecționer Mirel Rădoi, care a făcut performanță cu naționala de tineret prin mentalitatea de luptător transmisă jucătorilor. Rădoi deja se gândește la sistemul de joc contra nordicilor: „Lucrurile sunt simple. Din 4-2-3-1 te poți duce foarte ușor în 4-4-1-1, în 4-4-2 și în 4-3-3, principiile ofensive și defensive rămân aceleași. Dacă ne referim doar la meciul cu Islanda, vom găsi un sistem de joc care va avea un mijlocaș central ofensiv, vorbim de un 4-2-3-1, de un 4-4-1-1 sau de un 4-3-1-2 pentru că în momentul de față sunt jucători care pot juca număr 10 foarte buni începând cu Ianis, avem Stanciu, Budescu, Nistor. Sunt patru jucători care pot juca număr 10, care pot fi decisivi și aduc calitate într-un joc în care ne poate ajuta acea zona liberă pe care o lasă islandezii între fundașii centrali și mijlocasii centrali”.

O dată cu venirea noului selecționer, alți patru componenți ai naționalei U21 pot face trecerea la seniori. Aceștia sunt: Dennis Man, Mihăilă, Adrian Petre și Radu Boboc.

Pariază pe calificarea naționalei României la Euro 2020

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX