1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. România, 5 calificări obținute în partidele decisive! Vezi cotele la calificare pentru echipa lui Rădoi pe Betano

România, 5 calificări obținute în partidele decisive! Vezi cotele la calificare pentru echipa lui Rădoi pe Betano

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-11-11 09:52:18

image România, 5 calificări obținute în partidele decisive! Vezi cotele la calificare pentru echipa lui Rădoi pe Betano

Ne apropiem de finalul grupelor preliminare pentru Mondialul din Qatar, iar selecționata pregătită de Mirel Rădoi este la două meciuri de baraj! Adrenalina meciurilor decisive ale României se trăiește la Cote Maxime cu o Misiune Exclusivă pe Betano!

România poate face un pas important spre Turneul Final de anul următor din Qatar, competiție la care visăm de peste 20 de ani. Joi seară, în Ghencea, va veni selecționata Islandei și cu o victorie putem sărbători calificarea la baraj după un succes duminică în Liechtenstein.

Începând din 1989, România a jucat 10 partide decisive care i-au decis calificările la Europene sau Mondiale. Ultima, a fost tot cu Islanda în urmă cu un an de zile, iar nordicii s-au impus atunci la Reykjavik, pentru a fi eliminați mai apoi în finala barajului de Ungaria.

Pariază acum pe România - Islanda cu un super pachet de bun venit!

 

50% procentaj de reușită în partidele decisive

România a fost prezentă la trei Turnee Finale disputate în anii ‘90, iar drumul spre primul dintre acestea a început tot în Ghencea, pe 15 noiembrie 1989. Adversarii noștri au fost atunci Danemarca, și singura variantă pentru calificare erau cele trei puncte puse în joc. România s-a impus cu 3-1 prin golurile marcate de Balint (x2) și Ioan Ov. Sabău și reușea calificarea la primul Mondial al noii decade.

După ratarea calificării la Europeanul din 1992 după egalul din Bulgaria, pentru România au urmat performanțele Generației de Aur, în patru calificări consecutive la Turnee Finale Europene sau de Mondial.

Țara Galilor, Slovacia și Liechtenstein, toate în deplasare, au fost adversarele României în partidele care ne-au calificat la un Mondial și două Europene. Este de menționat că în preliminariile Turneului Final din 1998, România a defilat în grupa de calificare din care mai făceau parte și Armenia, Macedonia de Nord și Islanda, formații de care ai noștri au dispus clar în ambele manșe.

A urmat apoi seceta de Mondiale care a început în anul 2001, în Ghencea. Sub comanda lui Gheorghe Hagi, România făcea atunci 1-1 în barajul de calificare cu Slovenia (după înfrângerea 2-1 de la Ljubljana), și rata calificarea la Mondialul din Coreea de Sud și Japonia din anul următor, terminându-se astfel și era Generației de Aur.

Ultima calificare la un Turneu Final a venit în 2015, când România trecea fără probleme de Insulele Feroe în ultimul meci al grupelor preliminarii și mergea la Europeanul francez din anul următor. 

 

Ivan, Pușcaș și Alibec, armele lui Rădoi cu Islanda

Cei trei sunt atacanții convocați de selecționer pentru partidele din această săptămână. Andrei Ivan este unul dintre cei mai în formă atacanți din campionatul intern și poate marca joi, primul său gol pentru România într-o partidă oficială. Denis Alibec nu traversează o perioadă excelentă, însă atacantul campioanei CFR s-a dovedit în nenumărate rânduri capabil să fie decisiv în momente cheie. George Pușcaș a demonstrat că este un atacant pur sânge în multe rânduri, atât la club cât și la lotul național, și este favoritul cotelor Betano de a marca în partida cu Islanda.


Să marcheze oricând

  • George Pușcaș - 2.62
  • Denis Alibec - 2.75
  • Andrei Ivan - 2.87
     

Pe cine poate întâlni România la baraj?

România va avea de câștigat două meciuri în barajul din primăvară pentru a se califica la Turneul Final de anul viitor. Ai noștri nu vor fi capi de serie la tragerea la sorți, iar în calea noastră ar putea ieși Croația, Polonia, Elveția, Suedia, Serbia sau Scoția, aceasta din urmă fiind și probabil cea mai bună variantă pentru elevii lui Mirel Rădoi.

Așadar, România - Islanda și Liechtenstein - România sunt partidele anului în fotbalul românesc, partide care pot constitui un prim pas spre prezența noastră la un Mondial, pentru prima oară după 24 de ani.

Trăiește la Cote Maxime adrenalina meciurilor care ne duc spre Mondiale! Vino pe site  si pune mâna pe Bonusurile fără condiții de rulaj la Misiunea Exclusivă dedicată partidelor disputate de selecționata României în această săptămână!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX