1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Rezultate Ziua 1 din Main Event-ul de la The International! Campioana en-titre a pierdut în două hărți!

Rezultate Ziua 1 din Main Event-ul de la The International! Campioana en-titre a pierdut în două hărți!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-10-13 10:55:04

image Rezultate Ziua 1 din Main Event-ul de la The International! Campioana en-titre a pierdut în două hărți!

Așa cum vă menționam AICI, marți a debutat main event-ul de la The International, competiție de DOTA cu premii de 40 de milioane de euro ce este organizată pe Arena Națională din București. Ieri au avut loc patru meciuri din losers stage (sistem BO1 - o singură hartă) și două meciuri din winners stage (BO3 - cel mai bun din 3 hărți). Cea mai mare surpriză a zilei poate fi considerată înfrângerea lui OG (campioana ultimelor două ediții) în fața celor de la Team Secret cu 0:2. Totuși campioana en-titre va continua competiția în Loosers Stage. 


Rezultate 12 Octombrie

Losers Stage

 • Undying - Fnatic (marți 12 octombrie, ora 15:30) - 0:1
 • Quincy Crew - Aster (marți 12 octombrie, ora 16:30) - 1:0 
 • beastcoast - Alliance (marți 12 octombrie, ora 17:30) - 0:1 
 • Evil Geniuses - Elephant (marți 12 octombrie, ora 18:30) - 1:0

Winners Stage

 • Invictus Gaming - Team Spirit (marți 12 octombrie, ora 10:00) - 2:1
 • Team Secret - OG  (marți 12 octombrie, ora 12:30) - 2:0


Program 13 Octombrie

Losers Stage

 • Team Spirit - Fnatic (miercuri 13 octombrie, ora 16:00)
 • OG - Quincy Crew (miercuri 13 octombrie, ora 19:00)

Winners Stage

 • PSG.LGD - T1 (miercuri 13 octombrie, ora 09:00)
 • Virtus.pro - Vigi Gaming  (miercuri 13 octombrie, ora 12:00)

 

Poți paria și vedea pe The Internațional la Unibet

Vrei să urmărești live stream ce se întâmplă la The International? Sau vrei să pariezi pe turneu? Atunci trebuie să știi că poți face ambele lucruri la casa de pariuri Unibet! Aceasta întâmpină clienții noi cu un pachet de bun venit de 100% până la 300RON, bani ce pot fi folosiți inclusiv pe meciurile de DOTA.

După ce intri pe unibet.ro trebuie doar să te duci în secțiunea Pariuri - eSports, iar aici se va deschide direct fereastra cu The International, unde poți vedea atât cele mai populare pariuri, cât și transmisiune live video de la cel mai interesant meci de la acea oră. Partidele se dispută pe întreg parcursul zilei, de la ora 10:00 până la 20:00, deci ai parte de acțiune non-stop! Unibet are cea mai variată ofertă de pariuri pe The International, dar și cele mai bune cote, fiind alegerea logică pentru cine vrea să își încerce norocul pe această super competiție de eSports.

Dar te invităm să arunci un ochi și peste Misiunea de DOTA 2 oferită de Betano cu ocazia turneului (click aici)

 

Despre The International

”The International” este cel mai mare turneu de DOTA2 din lume, iar anul acesta el se ține chiar la București, pe Arena Națională. Cele 18 echipe participante se luptă pentru premii totale de 40 de milioane de euro, miza financiară fiind mai mare ca oricând! Vă reamintim că cele 18 echipe au fost împărțite în două grupe a câte 9 formații, primele patru clasate din fiecare grupă urmând să meargă în Winners Stage, iar următoarele patru în Losers Stage. Main event-ul va începe pe data de 12 octombrie (click aici pentru detalii complete). Din păcate, din cauza restricțiilor COVID, evenimentul se va desfășura fără spectatori. Dacă vrei mai multe informații, poți accesa ACEST ARTICOL pentru detalii complete.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX