1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Rezultate surpriză în ziua a doua de la The International! PSG continuă goana după trofeu!

Rezultate surpriză în ziua a doua de la The International! PSG continuă goana după trofeu!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-10-09 10:52:47

image Rezultate surpriză în ziua a doua de la The International! PSG continuă goana după trofeu!

Ziua a doua de la The International a venit și cu câteva surprize neașteptate, fnatic pierzând 0:2 cu SG-eSports, iar OG (campioana ultimelor două ediții) pierzând cu același scor cu Aster. În ambele cazuri formațiile care s-au impus aveau cote de peste 8.50 la victorie, asta dacă pariai la Unibet, acolo unde vă recomandăm să pariați în continuare pe turneu. Totuși formatul competiției, care cuprinde întâi grupe de câte nouă echipe, oferă posibilitatea unor rezultate surprinzătoare în această primă fază a competiției, echipele păstrându-și strategiile cele mai bune pentru fazele eliminatorii.

 

Rezultatele zilei de 8 Octombrie

PSG, singura echipă care nu a pierdut hartă în prima zi, a terminat la egalitate 1:1 cu Team Secret în ziua a doua, adversarul fiind însă unul pe măsură. Vă reamintim că PSG chiar este echipa de DOTA a celebrului club francez de fotbal, și nu doar o coincidență de numele. Echipa are însă în componență patru jucători din China și unul din SUA.

 

Clasament după a doua zi

 

Poți paria și vedea pe The Internațional la Unibet

Vrei să urmărești live stream ce se întâmplă la The International? Sau vrei să pariezi pe turneu? Atunci trebuie să știi că poți face ambele lucruri la casa de pariuri Unibet! Aceasta întâmpină clienții noi cu un pachet de bun venit de 100% până la 300RON, bani ce pot fi folosiți inclusiv pe meciurile de DOTA.

După ce intri pe unibet.ro trebuie doar să te duci în secțiunea Pariuri - eSports, iar aici se va deschide direct fereastra cu The International, unde poți vedea atât cele mai populare pariuri, cât și transmisiune live video de la cel mai interesant meci de la acea oră. Partidele se dispută pe întreg parcursul zilei, de la ora 10:00 până la 20:00, deci ai parte de acțiune non-stop! Unibet are cea mai variată ofertă de pariuri pe The International, dar și cele mai bune cote, fiind alegerea logică pentru cine vrea să își încerce norocul pe această super competiție de eSports.

Dar te invităm să arunci un ochi și peste Misiunea de DOTA 2 oferită de Betano cu ocazia turneului (click aici)

 

Despre The International

”The International” este cel mai mare turneu de DOTA2 din lume, iar anul acesta el se ține chiar la București, pe Arena Națională. Cele 18 echipe participante se luptă pentru premii totale de 40 de milioane de euro, miza financiară fiind mai mare ca oricând! Vă reamintim că cele 18 echipe sunt împărțite în două grupe a câte 9 formații, primele patru clasate din fiecare grupă urmând să meargă în winner bracket, iar următoarele patru în looser bracket. Main event-ul va începe pe data de 12 octombrie . Din păcate, din cauza restricțiilor COVID, evenimentul se va desfășura fără spectatori. Dacă vrei mai multe informații, poți accesa ACEST ARTICOL pentru detalii complete.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX