1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Rezultate fantastice pentru români, pe PokerStars! Sumele câștigate

Rezultate fantastice pentru români, pe PokerStars! Sumele câștigate

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-02-06 14:20:11

image Rezultate fantastice pentru români, pe PokerStars! Sumele câștigate

Weekendul trecut a fost unul perfect pentru români, la mesele de joc de pe cea mai mare platformă online de poker din lume, PokerStars. Patru compatrioți ai noștri au reușit scoruri de cinci cifre în dolari americani. Performerii au fost "pharaohus" și "0Human0", fiecare reușind să își treacă în conturi peste 60.000$.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

54 de români au obținut premii în valoare de cel puțin 1000$ pe PokerStars în primul weekend din februarie. Topul este dominat de două performanțe rare obținute de ai noștri. Mai întâi Liviu Ignat, un grinder care evoluează excelent pe mize mari, s-a clasat al doilea Turbo Series 03 [Sunday Supersonic]. Turneul este unul deosebit de dur, cu jucători profesioniști de mare valoare, din toate colțurile lumii. Nici nu ar avea cum să fie altfel, în condițiile în care buy-in-ul este unul extrem de mare, 530$. Liviu, cunoscut după avatarul "0Human0", a avut un run excelent și a fost foarte aproape să câștige competiția la care au participat 1064 de jucători. Din păcate pentru el, a pierdut în heads-up, dar rezultatul i-a adus un premiu uriaș: 60.809$.

Cel mai mare scor al săptămânii a fost însă obținut de "pharaohus", care s-a clasat pe locul trei la cel mai așteptat turneu, Sunday Million. Românul s-a ales cu 68.043$ la competiția care a adunat la start 13.228 de participanți. Comportarea românilor în turneu a fost una care a atras atenția, în condițiile în care alți doi compatrioți au visat pentru mult timp la masa finală: "iulysmuly" a încheiat pe 16, iar deja veteranul Andrei Simon "kytra" a fost eliminat pe locul 22.

Am avut parte și de o victorie românească importantă pe PokerStars, în weekend. Mihai Ciprian Hanu "cipi22" s-a impus în Mini Sunday Million, turneu cu buy-in de 22$. El a trecut peste un field de 10.479 de persoane, pentru a-și adăuga în conturi 12.871$.

Narcis Nedelcu "Narcisus90" nu putea lipsi din top, judecând după rezultatele sale din ultima perioadă. El a încheiat topul sumelor de cinci cifre obținute de români, după ce s-a clasat pe locul 4 în Bounty Builder $215. 1487 de jucători au fost la startul acestei competiții, iar Narcis s-a ales cu un cec de 10.938$.

Sunday Million la putere

Decizia celor de la PokerStars de a coborî buy-in-ul turneului Sunday Million de la 215$ la 109$ a venit mănușă pentru români.

În ultimele două săptămâni, de când s-a făcut această modificare, tot mai mulți compatrioți și-au testat abilitățile în prestigioasa competiție, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Trebuie spus că schimbarea buy-in-ului este singura modificare majoră în Sunday Million; în rest coordonatele rămân cele clasice, binecunoscute de iubitorii de poker: aceeași oră de start, același stack, același nivel de blinduri, același premiu garantat și posibilitatea de re-entry.

Explicația pentru coborârea buy-in-ului este cât se poate de simplă. S-a dorit ca o plajă mai mare de jucători să poată lupta pentru premiile extrem de tentante. Deși era extrem de popular, Sunday Million reprezenta o barieră pentru mulți jucători aflați la început de drum, cu posibilități financiare limitate. În noul format, se anticipează că mult mai mulți pasionați de poker își vor permite să participe la prestigioasa competiție. Iar începutul e pe măsura așteptărilor, în ultimul weekend 13.288 de jucători fiind înscriși la start.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX