1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Retrageri întârziate la Casa Pariurilor! Vezi care este motivul, și când se rezolvă

Retrageri întârziate la Casa Pariurilor! Vezi care este motivul, și când se rezolvă

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-09 14:17:50

image Retrageri întârziate la Casa Pariurilor! Vezi care este motivul, și când se rezolvă

În ultimele zile au apărut zvonuri pe internet conform cărora cei de la Casa Pariurilor (L1160652W0000306) au probleme financiare, informație bazată pe faptul că anumiți clienți așteaptă de mai bine de 2 săptămâni procesarea unei retrageri. Zvonul a fost accentuat și de lipsa de comunicare a reprezentanților agenției, care până ieri nu au anunțat un motiv concret pentru aceste întârzieri. Pariorii au încercat să afle detalii, dar au primit doar răspunsuri evazive, atât pe mail, cât și din interiorul locațiillor stradale.

De curând am aflat însă ce s-a întâmplat cu adevărat. De curând Casa Pariurilor și-a schimbat procesatorul de plăți, mergând pe o colaborare cu SafeCharge. Această schimbare a adus, în teorie, atât avantaje cât și dezavantaje. Pe de-o parte retragerile direct pe card ar trebui să fie procesate în maximum 2 zile, ceea ce cu siguranță este o veste bună. Pe de altă parte retragerile prin transfer bancar solicitate după data de 18 septembrie sunt prelucrate destul de lent, acestea durând între 8 și 10 zile. Mai mult decât atât, implementarea noului procesator de plăți nu a mers atât de bine pe cât s-a sperat, astfel încât timpul de așteptare este chiar mai mare decât cel anunțat oficial. Din acest motiv nici cei care au retras direct pe card nu se pot bucura de bani în 2 zile, așa cum ar fi normal.

Concluzia este însă destul de clară - Casa Pariurilor nu are probleme financiare așa cum se vehiculează, ci are probleme cu procesatorul de plăți, probleme care eventual vor fi rezolvate. Cei care au retrageri în așteptare își vor primi în cele din urmă banii, doar că e greu de spus cu exactitate în cât timp. Dar banii vor intra. Chiar astăzi citeam cazul unui parior care după 3 săptămâni de așteptare i-a fost procesată o retragere de 65,000RON, deci speranțe există.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX