1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. PRIMA ETAPĂ CU VAR ÎN LIGA 1! BETANO PREGĂTEȘTE O OFERTĂ SPECIALĂ DE PARIERE DEDICATĂ NOULUI SISTEM

PRIMA ETAPĂ CU VAR ÎN LIGA 1! BETANO PREGĂTEȘTE O OFERTĂ SPECIALĂ DE PARIERE DEDICATĂ NOULUI SISTEM

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-07-14 09:12:50

image PRIMA ETAPĂ CU VAR ÎN LIGA 1! BETANO PREGĂTEȘTE O OFERTĂ SPECIALĂ DE PARIERE DEDICATĂ NOULUI SISTEM

Betano a pregătit cea mai tare ofertă pentru a primi așa cum se cuvine cea mai așteptată noutate pentru fanii fotbalului românesc! Sistemul de arbitraj video a ajuns în România și soarta partidei se poate răsturna dramatic oricând, însă Betano este aici pentru tine și îți protejează pariurile cu ASIGURARE VAR!

 

PARIEZI ÎN SIGURANȚĂ PE GOLGHETERII CAMPIONATULUI

Piața de pariere “Marchează oricând” este una dintre cele mai populare pentru meciurile din Liga 1. Golgheterii campionatului au rămas constanți, iar an de an ei constituie veritabile certitudini.

Sistemul VAR poate deveni însă un adevărat coșmar pentru pariori. Ai pariat pe Tănase pe o MegaCotă generoasă de 2.30, căpitanul FCSB înscrie, însă arbitrajul video îi anulează acestuia reușita… aici intervine Betano!

Pariurile “Marchează oricând”, jucate pre-meci, rămân verzi grație Asigurării VAR de pe Betano, chiar dacă jucătorului îi este anulată reușită după decizia arbitrilor din camera VAR sau după consultarea ecranului de la marginea terenului de către central!

Florin Tănase, unul dintre cei mai eficienți fotbaliști din campionat a marcat peste 50 de goluri în ultimele 3 sezoane, iar în stagiunea trecută acesta a reușit să înscrie de 20 de ori, izbutind să câștige titlul de golgheter.

Andrei Ivan, un alt marcator important al campionatului nostru poate deveni o țintă sigură pentru pariori, etapă de etapă. Acesta a bifat 14 reușite în sezonul 2021-2022, dar se anunță un sezon în care olteanul va fi unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionat.

Fie că pariezi pe cei de mai sus sau pe alți marcatori veritabili precum Gabriel Debeljuh, Jefte Betancor sau Jovan Markovic, noi avem grijă de pariul tău și îl validăm chiar dacă sistemul de arbitraj video intervine și anulează golul pronosticat de tine!

Dăm START acțiunii din Liga 1 în acest weeekend cu peste 2.000 de pariuri disponibile, MegaCote, Bonus Multiplu, CashOut 100% (Pre-Meci), oferte și Surprize fără rulaj pentru toți iubitorii fotbalului! Betano. Jocul Începe Acum.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX