1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Premii garantate de $10.000.00 la UFC KO Poker Series, pe PokerStars

Premii garantate de $10.000.00 la UFC KO Poker Series, pe PokerStars

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-06-21 15:01:39

image Premii garantate de $10.000.00 la UFC KO Poker Series, pe PokerStars

PokerStars propune, pentru ultima săptămână din iunie (23-30) UFC KO Poker Series. În joc se află premii garantate de $10.000.000, doar Main Eventul din 30 iunie punând la bătaie suma de $1.500.000 GTD.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Seria este compusă din 68 de evenimente ce variaza ca buy-in între $11 și $2100. Așadar, sunt turnee pentru toate buzunarele, iar cei cu o bancă mai mică pot opta pentru sateliți, având astfel șansa să se califice la competiții cu o sumă redusă. 

Pachete UFC 241

În joc se află şi trei oportunităţi de a câştiga o experienţă UFC de neuitat. Pachetele UFC 241 includ:

  • două (2) bilete pentru evenimentul UFC 241, care are loc sâmbătă, 17 august, în Anaheim, California;
  • două bilete de zbor dus-întors pentru California, SUA, plus transferuri la și de la aeroport şi hotel;
  • cazare timp de trei nopţi pentru două persoane într-un hotel de minimum patru stele.

Cum poţi câştiga:

Jucătorul cu cel mai mare număr de eliminări pe parcursul tuturor evenimentelor din cadrul UFC KO Poker Series va câştiga un pachet UFC 241.

Mai mult, cu fiecare eliminare pe care o produci în turnee, vei avea șansa să obții tichete de intrare la alte competiții:

  • Elimină minimum trei (3) adversari pe parcursul tuturor evenimentelor din cadrul UFC KO Poker Series pentru a câştiga un bilet pentru primul turneu All-In Shootout din 2 iulie, care acordă un pachet UFC 241.
  • Elimină minimum şase (6) adversari pe parcursul tuturor evenimentelor din cadrul UFC KO Poker Series pentru a câştiga un bilet pentru un al doilea turneu All-In Shootout din 3 iulie, care acordă un pachet UFC 241.

Califică-te la UFC KO Poker Series prin intermediul sateliților

Cei care nu au bugetul necesar să se înscrie direct la unul dintre cele 68 de turnee din seria UFC KO Poker Series pot opta pentru sateliţi, care oferă bilete de intrare la un cost mai mic. Îi găseşti în lobby-ul turneului căutând 'UFC KO Poker Series' şi poți să te califici la evenimente începând de la doar $0,11!

De notat că te poți califica pentru UFC KO Poker Series și prin intermediul Spin&Go-urilor de $2,75! Doar câteva minute, atât durează să câştigi un premiu cash sau un bilet pentru UFC KO Poker Series.

Primele turnee din cadrul UFC KO Poker Series

De ce să alegi PokerStars

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, iar astfel aceasta își permite ca în afară de Texas Hold’em și Omaha să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de jocuri, doar că nimeni nu le va juca. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, camera de poker online fiind cea mai populară, iar oferta fiind cea mai variată.

Poți participa la jocuri cash și mese sit & go pe toate mizele posibile, de la cele mai mici la cele de tip high roller. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau Sunday Million.

TURNEE OFERITE

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători. 

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX