1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Premieră în România: de-acum poţi alimenta contul pe Baumbet prin staţiile de plată SelfPay!

Premieră în România: de-acum poţi alimenta contul pe Baumbet prin staţiile de plată SelfPay!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-09-25 16:20:37

image Premieră în România: de-acum poţi alimenta contul pe Baumbet prin staţiile de plată SelfPay!

În acest moment, sunt operatori pe piaţa din România care permit efectuarea depunerilor dintr-o locaţie stradală. Dar nimeni, până mai acum câteva zile, nu s-a gândit că depunerile în cont pot fi făcute şi altfel. Aşa se face că baumbet.ro a devenit de curând prima platformă din România pe care pot fi practicate jocurile de noroc după alimentarea contului prin stațiile de plată "SelfPay". 

Deschide şi tu cont pe Baumbet şi bucură-te de noile facilităţi oferite pentru a juca online!

 

Ca urmare, amatorii de jocuri de noroc pot să evite etapele de transfer financiar virtual pentru a-şi alimenta conturile şi a începe să "presteze" online. Dar trebuie să ştii că acest lucru este valabil doar dacă ai deschis un cont pe platforma Baumbet.ro.

Metoda este cât se poate de simplă, dacă eşti înregistrat pe baumbet.ro, pentru că nu mai trebuie să transferi online din contul personal suma de bani pe care intenţionezi să o joci. Acum poţi face asta prin intermediul staţiilor de plată SelfPay (3.600 în total pe teritoriul României), unde poţi depune sume cash pentru a-ţi alimenta contul Baum.

Prin acest parteneriat cu SelfPay, operatorul Baum a dorit să se apropie tot mai mult de clienţii săi - pentru a le facilita accesul la multitudinea de jocuri de noroc sau pentru a paria online. Cu trecerea la acest sistem de alimentare a conturilor, baumbet.ro a devenit singurul operator din România care oferă acest avantaj clienţilor săi.

Despre SelfPay şi Baum

SelfPay deține în acest moment cea mai mare rețea de stații de plată de acest tip - cu terminale amplasate în peste 750 de localități din România. Stațiile SelfPay sunt amplasate în marile magazine, universități, centre comerciale, piețe, gări sau benzinării. Totodată, prin intermediul acestor stații de plată se pot achita diferite facturi, rovinieta auto, bilete de tren, bilete la spectacole, dar se pot face şi plăţi online şi reîncărcări pentru telefonia cu cartele prepaid. 

Baum Games este o companie producătoare și organizatoare de jocuri de noroc cu capital 100% românesc. În prezent, este singura companie din ţară care exportă sloturi, hardware și software de concepție proprie, acestea fiind produse la Dumbrăveni (Sibiu). În acelaşi timp, Baum organizează şi jocuri de noroc. Cu o vechime de 25 de ani pe piaţa românească, compania a ajuns acum să aibă un portofoliu de peste 650 de locații în țară și săli proprii, cu peste 700 de angajaţi.

 

Fă-ţi şi tu cont pe Baumbet şi descoperă o ofertă bogată de jocuri şi pariuri online!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX