1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Premieră: Craiova – Botoșani la FIFA a fost inclus în oferta de pariere Betano!

Premieră: Craiova – Botoșani la FIFA a fost inclus în oferta de pariere Betano!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-03-15 16:08:47

image Premieră: Craiova – Botoșani la FIFA a fost inclus în oferta de pariere Betano!

Universitatea Craiova și FC Botoșani ar fi trebuit să joace, sâmbătă seară, în etapa a treia din play-off. Chiar dacă meciul a fost anulat, cluburile au găsit soluția: o partidă de FIFA 20 la care au participat jucătorii profesioniști de FIFA ai celor două cluburi și câte un fotbalist. Pentru prima dată, un meci amical de FIFA a fost disponibil și pentru pariere: Betano a oferit cote atât înainte, cât și în timpul evenimentului!


Spectacol total: 5-3 pentru Craiova în tur, 1-1 în retur

Duelul de FIFA s-a jucat în sistem tur-retur, fiecare meci având o durată de 12 minute. Reprezentanții „Științei” au fost Dan Buzărnescu, campionul național de FIFA, și atacantul Mihai Roman. Pentru FC Botoșani au jucat Daniel Constantinescu, jucătorul profesionist de FIFA al clubului (cunoscut în lumea gaming-ului ca „Dancos25”), alături de mijlocașul David Croitoru, fiul antrenorului Marius Croitoru, promovat la prima echipă în acest an.

Primul meci a fost între fotbaliști, iar Mihai Roman s-a impus cu 5-3. Din cauza unor probleme tehnice ce nu au permis un joc 2 vs 2, returul s-a jucat ”2 contra 1”, echipa Craiovei remizând cu Daniel Constantinescu. Craiova s-a impus la general, respectându-și statutul de favorită a cotelor: pe Betano pornea cu 1.30!

Vezi și meciul demonstrativ dintre Dan Buzărnescu și Mihai Roman, jucat în ianuarie pentru serialul „Din Vestiarul Leilor”!


Meciul cu Astra, disputat tot pe PlayStation?

Dan Buzărnescu a declarat, pentru Betano, că sunt planuri să joace și miercuri, următoarea etapă a play-off-ului, împotriva celor de la Astra Giurgiu. Și acel meci va fi inclus în oferta de pariere Betano!

De altfel, pariurile pe Esports sunt o prezență obișnuită pe Betano! League of Legends, CS: GO, DOTA 2, Rocket League și Overwatch sunt incluse în oferta de astăzi cu cele mai importante competiții oficiale și chiar cote mărite!

Dan Buzărnescu: A fost o experiență foarte frumoasă aseară, sunt fericit că am făcut un joc foarte bun și am obținut și o victorie importantă. E a doua din tot atâtea meciuri ale Universității în FIFA 20, după cea cu Dinamo din noiembrie. Ne dorim să jucăm și cu cei de la Astra un meci pentru a continua acest proiect, care cred că se va dezvolta foarte mult în următorii ani. Sper ca în viitor să fie un campionat național de FIFA organizat în mod profesionist, ar fi benefic pentru toată lumea, mai ales că interesul pentru joc e foarte mare atât la nivel internațional, cât și național.


Botoșani a jucat deja cu Astra

Daniel Constantinescu, jucătorul de FIFA 20 al lui FC Botoșani, a jucat în acest weekend și cu omologul lui de la Astra, câștigând cu scorul general de 8-4.

Daniel Constantinescu: Eu am propus să jucăm amicale între reprezentanții cluburilor în această perioadă. Am jucat deja cu Astra și îmi doresc să jucăm din nou, tot sistemul tur-retur. Meciul de aseară a fost organizat de către directorii de marketing. Aș vrea să joc și cu CFR Cluj, mai ales că în etapa viitoare ar fi trebuit să se dispute acest meci real. Ar fi frumos să se organizeze un campionat național de FIFA, unde să și jucăm în modul Ultimate Team, să vedem cine e cel mai bun din țară. Marele dezavantaj al tuturor jucătorilor care participă la turneele finale din lume e că acolo se joacă Ultimate Team iar amicalele sunt în sistem Kick-Off, ceva complet diferit.

Deschide cont și joacă la Betano cu un pachet atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX