1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Primele două meciuri din preliminariile Euro 2020, decisive pentru România?

Primele două meciuri din preliminariile Euro 2020, decisive pentru România?

victorpartan
victorpartan

2019-02-27 15:51:37

image Primele două meciuri din preliminariile Euro 2020, decisive pentru România?

În luna martie, naționala de fotbal a României (locul 25 în clasamentul FIFA) ia startul în campania de calificare la turneul final al Euro 2020. „Tricolorii” fac parte din grupa F, alături de Spania (locul 9), Suedia (locul 14), Norvegia (locul 48), Insulele Feroe (locul 97) și Malta (locul 182). 

Pariază pe locul ocupat de România în grupa de calificare la turneul final al Euro 2020!

Echipa antrenată de Cosmin Contra va începe preliminariile cu un meci în deplasare, împotriva Suediei, iar trei zile mai târziu va juca cu reprezentativa Insulelor Feroe, la Cluj. Gsp a descoperit o statistică interesantă: în toate campaniile pentru Euro de până acum, ne-am calificat doar atunci când am obținut în primele două jocuri măcar o victorie și un egal! Față de precedentele preliminarii, doi dintre jucătorii ofensivi importanți au ieșit din fotbalul european: Nicolae Stanciu a ales să joace la Al Ahli (Arabia Saudită), iar Alexandru Mitriță a traversat oceanul Atlantic, pentru a evolua la New York City.

eFortuna.ro a publicat cotele antepost pentru Grupa F. România este cotată cu șansa a treia să câștige această grupă, la egalitate cu Norvegia. Evident, Spania este favorita principală.

Cele 55 de naționale participante sunt repartizate în 10 grupe. La turneul final se califică câștigătoarele grupelor și locurile 2, adică 20 de reprezentative. Ultimele patru locuri calificante se vor decide în urma barajelor din UEFA Nations League

Pariază pe locul ocupat de România în grupa de calificare la turneul final al Euro 2020!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX