1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Preliminarii Cupa Mondială 2022: răsturnare de situație în grupa României

Preliminarii Cupa Mondială 2022: răsturnare de situație în grupa României

Caramavrov
Caramavrov

2021-11-13 13:55:16

image Preliminarii Cupa Mondială 2022: răsturnare de situație în grupa României

Penultima etapă din faza grupelor preliminariilor Cupei Mondiale 2021 a adus un rezultat mai puțin așteptat, România remizând pe teren propriu cu Islanda (0-0), o echipă fără motivație, măcinată de absențe și de probleme interne. Astfel, „tricolorii” au pierdut statutul de favoriți la calificarea în Plat-off, din postura de ocupantă a locului secund în Grupa J.

De pasul greșit al naționalei antrenate de Mirel Rădoi a profitat Macedonia de Nord, care a urcat pe locul 2, după 5-0 în deplasare cu Armenia. Nord-macedonenii nu au avut probleme pe terenul pe care noi am pierdut (2-3). La pauză conduceau cu 2-0, apoi au mai marcat de trei ori. Enis Bardhi, de la Levante, a reușit o triplă.

Astfel, înaintea ultimei runde, România este pe locul 3, cu 14 puncte, unul mai puțin decât Macedonia de Nord. Al doilea criteriu de departajare este golaverajul. Și aici „tricolorii” stau prost: +3 față de +10, cât au rivalii.

Înaintea meciurilor de joi, naționala noastră era favorită clară la locul 2, având cota 1.35, în timp ce Macedonia de Nord avea cota 3.50. Situația s-a răsturnat:

În ciuda evidenței, nu este pierdută chiar orice speranță. În ultimul meci, „tricolorii” joacă în Liechtenstein, echipă care a primit nouă goluri de la germani, iar nord-macedonenii evolueaza  pe teren propriu cu Islanda. La Reykjavik a fost egal între cele două echipe, 2-2. Dacă islandezii nu s-au dat la o parte pe stadionul „Steaua”, cu siguranță că nu vor trata cu lejeritate nici meciul de la Skopje.

Un alt argument pentru a spera la „o minune” este reprezentat de rezultatele înregistrate de Macedonia de Nord pe teren propriu. Echipa antrenată de Blagoja Milevski a obtinut doar o victorie în această campanie de calificare, 5-0 cu Liechtenstein. În rest, 0-4 cu Germania, 0-0 cu România si 0-0 cu Armenia.

Așadar, se poate pune o miză mai mică pe „România termină pe locul 2”, la o cotă de 2.65.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX