1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. PokerStars VR, o experiență de neuitat. Joacă poker într-o realitate virtuală

PokerStars VR, o experiență de neuitat. Joacă poker într-o realitate virtuală

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2020-03-19 10:45:00

image PokerStars VR, o experiență de neuitat. Joacă poker într-o realitate virtuală
 
PokerStars îți propune o experiență nouă de a juca poker online. PokerStars VR este o aplicație care te transpune într-o realitate virtuală. Din fotoliul tău, poți juca poker într-o nouă dimensiune, gratuit, doar prin descărcarea aplicației și un hardware compatibil.
Realitatea virtuală e tot mai gustată de public în ultima perioadă, iar PokerStars, în asociere cu Lucky VR, a creat aplicatia PokerStars VR, disponibilă pe platforma Steam de peste o lună (18 octombrie).
 
Rezultatul este unul fantastic, iar cei responsabili cu proiectul promit că vor aduce îmbunătățiri permanent. Vorbim despre un card-room în care nu doar că putem juca poker; ne putem plimba, putem interacționa cu ceilalți jucători, dar și cu obiectele: fise, cărti, bani. E o experiență incredibilă, care îmbină pokerul online cu cel live și care, odată încercată, îți va rămâne în memorie.
 
 
În prezent există cinci peisaje exotice din care poți alege: Macau 2050, The Macau Suite, The Showdown Saloon, Monte-Carlo Yacht și The Void. În viitor se vor adăuga și altele.
 
"E impresionant. Nu mai încercasem așa ceva și a fost super-real. Parcă eram chiar acolo. Lumea clasică a dispărut", a concluzionat Jaime Staples, membru în PokerStars Team Online Pro, după ce s-a transpus în realitatea virtuală.
 
 

Ce este PokerStars VR?

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este că nu trebuie să plătești în plus pentru această experiență. Ai nevoie doar de un calculator performant și de un headset pe care ți-l montezi pe cap.

Vei fi transpus într-o realitate virtuală, unde totul este autentic și fiecare detaliu arată foarte bine. Este o experiență imersivă și extrem de socială.

Odată montat setul cu cască, intri într-o altă lume. Nimic nu este real, dar totuși poți să te joci cu jetoanele și cărțile la fel ca în cazinou.

Chiar dacă adversarii ar putea juca din cealaltă parte a lumii, puteți să îi studiați. Ce telluri dau și ce spun, iată marele handicap al pokerului online, care e eliminat odată cu introducerea VR.
 
 

La ce să vă așteptați de la această lume virtuală

 
Este tipul de joc în care te poți scufunda. Aproape literalmente.
 
Nu ne referim doar la setările exotice ale realității virtuale, ci la detaliile atât de similare cu lumea reală. Toate numerele, precum și observațiile despre ceilalți jucători, sunt disponibile pentru voi, pentru a avea la dispoziție datele necesare pentru a lua deciziile corecte în poker. Pentru că e vorba despre poker, înainte de orice.
 
 
La acest nivel al lumii virtuale, există și o serie de opțiuni amuzante. Care nu pot fi accesate în lumea reală, ca urmare a convențiilor sociale. În PokerStars VR îți poți descărca nervii aruncând cu o sticlă de bere, de exemplu, sau poți fuma un trabuc. Sau, sfatul nostru, puteți fi civilizați și să împărțiți mâncare sau să comandați băuturi pentru ceilalți.
 
Jocul multi-player no-limit hold'em s-a aflat într-un test beta pentru o lungă perioadă. După cum probabil vă imaginați, un joc ca acesta necesită teste intense, motiv pentru care au fost recrutați 100 de voluntari care au explorat scenariile. Conectați la platforme precum Oculus Rift, HTC Vive și Steam, privirea mulțumită a acestora nu a putut fi văzută, din cauza căștilor. Dar zâmbetul de pe față spune totul despre experiența trăită.
 
 
PokerStars VR necesită hardware specific. Specificaţiile recomandate sunt, după cum urmează:
  • Căşti VR Oculus Rift sau HTC Vive
  • Placă video NVIDIA GTX 1060/AMD Radeon RX 480 sau mai nou
  • Placă video alternativă NVIDIA GTX 970/AMD Radeon R9 290 sau mai nou
  • CPU Intel i5-4590/AMD Ryzen 5 1500X sau mai nou
  • Memorie minimum 8GB RAM
  • Ieşire video ieşire video compatibilă HDMI 1.3
  • Porturi USB 3 porturi USB 3.0 plus 1 port USB 2.0
  • Sistem de operare Windows 10 sau o versiune mai nouă

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX