1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Record de piețe speciale la reluarea Bundesligii

Record de piețe speciale la reluarea Bundesligii

victorpartan
victorpartan

2020-05-11 21:48:04

image Record de piețe speciale la reluarea Bundesligii

Fotbalul din Germania își stă restart pe 16 mai. Bundesliga este prima ligă majoră care se reia, într-un veritabil triumf al sportului asupra oricărei provocări. Pariorii au început deja să analizeze partidele care se joacă în weekend în primele două eșaloane, iar agențiile de pariuri online le depășesc așteptările cu oferte sportive ieșite din comun. 

Profită de oferta bogată și pariază pe meciurile din Bundesliga

Betano.ro excelează la capitolul „ofertă bogată”, remarcându-se cu opțiuni de pariere unice pe piață în acest moment. Iată, pe scurt, avantajele de care puteți profita pentru a obține un profit mai mare pariind pe campionatul Germaniei:

Toate meciurile rundei incluse în oferta Marjă 0

Pe site sunt deja meciurile cu cote din viitoarele trei runde, iar toate partidele din runda următoare, a 26-a, sunt incluse în oferta Marjă 0. Concret, operatorul renunță la marja sa de profit și rezultă cele mai mari cote de pe piață pentru pariurile pe 1, X sau 2.

Piețe speciale pentru jucători

Pe lânga pariurile obișnuite pe jucători (primul, ultimul marcator, marchează oricând, 2+goluri, Hat-trick), există și piețe speciale pentru fotbaliștii selectați: să înscrie din afara careului, marchează cu capul, marchează oricând în prima repriză, marchează oricând în a doua repriza, jucătorul să nu înscrie, jucătorul să înscrie în ambele reprize, jucătorul să trimită mingea în bară, înscrie și oferă o pasă de gol, primește cartonaș/cartonaș roșu ș.a.

Opțiuni de pariere numeroase pe cornere și pe cartonașe

Pentru toate meciurile, Betano.ro oferă foarte multe posibilități de pariere pe cornere și pe cartonașe. De asemenea, sunt oferite opțiuni de pariere pentru o serie de statistici amănunțite.

Pariuri speciale pe etapă

Dacă nu puteți să vă decideți ce să jucați pe un anumit meci, se poate să apelați la pariurile speciale valabile pentru toată etapa: total goluri în etapă, echipa care va marca cele mai multe goluri, cine marchează cele mai multe goluri: Gazde vs Oaspeți. 

Operatorul promite și alte surprize, deci se va stabili un record de piețe speciale greu de doborât.

Profită de oferta bogată și pariază pe meciurile din Bundesliga

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX