1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Piața online din Portugalia, în expansiune: a fost acordată a 9-a licență

Piața online din Portugalia, în expansiune: a fost acordată a 9-a licență

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2017-09-08 17:46:11

image Piața online din Portugalia, în expansiune: a fost acordată a 9-a licență

Serviciul de Reglementare și Inspecție pentru Jocuri de noroc și turism din Portugalia (SRIJ) a acordat săptămâna asta o nouă licență. Aceasta a fost solicitată de principalul operator pentru cazinouri, Sociedade Figueira Praia. Licența este a 9-a acordată pentru activitățile online de jocuri de noroc. 

Este a doua licență obținută de operator în mai puțin de trei luni, iar acum aceasta va fi folosită pentru desfășurarea activității online sub marca sa - Casino Portugal. Președintele companiei, Jorge Armindo Teixeira a declarat că extinderea operațiunilor online a avut ca scop "consolidarea creșterii obținută în primele luni de exploatare a pariurilor sportive".

Opt dintre cele nouă licențe online eliberate până acum în acest an sunt împărțite între patru companii printre care și Sociedade Figueira Praia. Ceilalți titulari de licență sunt Betclic Everest Group, BET Entertainment Technologies și Estoril Sol, toate operând atât site-uri de jocuri de cazinou, cât și site-uri de pariuri sportive. Singura licență de poker online portugheză este în prezent deținută de PokerStars.

Industria portugheză de jocuri de noroc online a crescut la o valoare de piață estimată la 82,2 milioane euro, în perioada mai 2016 - martie 2017, potrivit cifrelor publicate în iunie de către SRIJ. Raportul a arătat că operatorii economici licențiați au generat un total de 31 milioane euro în primul trimestru din 2017, în creștere cu 13,7% față de trimestrele precedente când s-au înregistrat 27 milioane euro.

Deschide cont și joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX.com!

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX