1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Pe ce evenimente sportive pariem în iunie 2019?

Pe ce evenimente sportive pariem în iunie 2019?

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-06-03 11:42:10

image Pe ce evenimente sportive pariem în iunie 2019?

Liverpool tocmai s-a încoronat noua campioană a Europei, Chelsea a câștigat Europa League, în timp ce Barcelona, Bayern, City, PSG și Juventus au câștigat titlurile în top 5 campionate europene. Bun, dar acum că sezonul competițional la fotbal s-a încheiat, noi pe ce pariem în iunie? Din fericire avem câteva recomandări, atât din fotbal cât și din alte sporturi.

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive din iunie cu până la 500RON EXTRA!


UEFA Nations League

Îți era dor de Nations League? Cea mai nouă competiție la nivel de echipe naționale revine cu faza semifinalelor și finalelor Ligii A. Meciurile vor avea loc în Portugalia între 5 și 9 iunie și vor desemna prima câștigătoare Nations League. Portugalia, Elveția, Olanda și Anglia se bat pentru trofeu. De menționat că echipa câștigătoare NU își asigură locul la Euro 2020; există un play-off separat pentru asta după ce se termină preliminariile clasice. Pariază acum pe Liga Națiunilor cu până la 500RON EXTRA!


Preliminarii Euro 2020

Și că veni vorba de preliminariile pentru Campionatul European din 2020, între 7 și 11 iunie au loc etapele 3 & 4. Pe naționala României o așteaptă două deplasări, pe 7 și 10 iunie cu Norvegia, respectiv Malta. În rest nu putem spune că are loc vreun mare dery în zilele acestea, dar totuși avem destul de multe meciuri pe care putem paria. Pariază acum pe preliminariile Euro 2020 - te așteaptă peste 150 de pariuri la fiecare meci!

 

Campionatul European de U21 din Italia & San Marino

Pentru prima dată din 1998 încoace, România este prezentă la un turneu final de tineret. Pe 18, 21 și 24 iunie vom întâlni Croația, Anglia și respectiv Franța. Din păcate va fi destul de greu să trecem de grupe ținând cont că doar prima clasată și cel mai bun loc 2 din cele 3 grupe vor merge mai departe. Însă ne putem bucura de un moment destul de rar în fotbalul românesc. Pariază acum pe șansele României la Campionatul European U21!


Alte evenimente din fotbal

În iunie și iulie au loc și alte câteva competiții internaționale de fotbal precum:

 • Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din Franța (7 iunie – 7 iulie)
 • Copa America din Brazilia (14 iunie – 7 iulie)
 • Cupa Națiunilor Africii din Egipt (15 iunie – 13 iulie)

 

Alte evenimente din alte sporturi

În special în tenis și în sporturile cu motor au loc câteva evenimente interesante în iunie care merită menționate.

 • 26 Mai – 9 iunie – Tenis – Turneul de Grand Slam Roland Garros
 • 9 iunie – Formula 1 – Marele Premiu al Canadei (Montreal)
 • 15 – 16 iunie – Sporturi cu motor – Cursa de 24 de ore de la Le Mans
 • 23 iunie – Formula 1 – Marele Premiu al Franței (Le Castellet)
 • 23 – 30 iunie – Tenis – Turneul de la Eastbourne
 • 30 iunie – Fortuma 1 – Marele Premiu al Austriei (Spielberg)

Și iubitorii de alte sporturi (baschet, rugby, volei pe plajă, cricket etc) au pe ce paria. Doar că numărul lor este destul de mic în România, așa că îi lăsăm să descopere singuri oferta.

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive din iunie cu până la 500RON EXTRA!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX