1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. PariuriX continuă tradiția - am fost să ajutăm un caz social din Buzău

PariuriX continuă tradiția - am fost să ajutăm un caz social din Buzău

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-12-27 10:57:09

image PariuriX continuă tradiția - am fost să ajutăm un caz social din Buzău

Se spune că măcar de Crăciun trebuie să fim mai buni, deși ideal ar fi să fim tot anul. Însă, distrași de problemele cotidiene, de multe ori uităm că sunt alții mulți mai necăjiți ca noi care ar da orice să aibă măcar o fracțiune din ce avem noi. De aceea, ca și anul trecut (atunci când împreună cu cei de la Old Boys 1947 CSA Steaua am ajutat copiii orfani de la Valea Screzii), comunitatea PariuriX a luat inițiativa de a sprijini un nou caz social pe final de an. 

Astfel, mulțumită generoasei donații primite de la Better Collective (entitate de care aparține PariuriX), am reușit să cumpărăm un cuptor cu microunde și mai multe alimente pentru o casă de copii din cadrul Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Buzău. 

Vom încerca de acum încolo să ne amintim de astfel de cazuri și cu alte ocazii, și nu doar de Sărbători, și vă sfătuim și pe voi să faceți același lucru. Sunt sute de astfel de centre în toată țara care s-ar bucura nespus pentru orice mică donație, de la haine și jucării până la alimente și dulciuri. 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX