1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri speciale pe meciul România vs Insulele Feroe

Pariuri speciale pe meciul România vs Insulele Feroe

victorpartan
victorpartan

2019-03-25 15:35:39

image Pariuri speciale pe meciul România vs Insulele Feroe

Naționala de fotbal a României joacă cu reprezentativa Insulelor Feroe pe 26 martie, de la ora 21:45, și are ocazia să șteargă imaginea proastă lăsată în prima repriză a meciului cu pierdut cu Suedia (1-2). Fortuna, unul dintre sponsorii „tricolorilor”, îți propune mai multe pariuri speciale cu ocazia partidei care se joacă pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. 

Plasează pariuri speciale pe meciul România vs Insulele Feroe

Oferta de pariuri speciale care poate fi găsită pe eFortuna este generoasă, iar cotele variază de la 3.25 la 95.00:

Am ales trei selecții despre care considerăm că au șanse bune de reușită:

Claudiu Keșeru marchează și rezultatul final 2-0 - cotă 9.00

Claudiu Keșeru a marcat și la Stockholm, la puține minute după ce a fost introdus pe teren. Atacantul lui Ludogoreț va juca cu siguranță contra feroezilor, iar instictul său de „killer” le poate fi fatal fundașilor adverși. Pe de altă parte, 2-0 este considerat unul dintre cele mai probabile scoruri pentru această confruntare.

Nicolae Stanciu va marca direct din lovitură liberă - cotă 10.00

Nicolae Stanciu este primul executant de lovituri libere din naționala României. Ne amintim de golurile înscrise din astfel de lovituri pe când evolua în tricoul „roș-albastru”. Și la arabi a reușit goluri din șuturi senzaționale. Probabil că România va obține mai multe lovituri libere din preajma careului advers. Măcar una poate fi fructificată de Stanciu.

Rezerva dă gol - cotă 3.25

România are un lot decent în ceea ce privește jucătorii ofensivi. Dacă nu vor fi titulari, pe parcurul meciului pot intra Deac, Mitriță, Răzvan Marin, Hagi, Pușcaș, Andrei Ivan sau chiar Dennis Man. Oricare dintre ei poate înscrie în poarta Insulelor Feroe, mai ales pe fondul oboselii acumulate până atunci de adversar.

Pentru oferta completa accesează link-urile speciale din acest articol.

Plasează pariuri speciale pe meciul România vs Insulele Feroe

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX