1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri speciale pe Radu Drăgușin: când va fi declarat MVP în Premier League?

Pariuri speciale pe Radu Drăgușin: când va fi declarat MVP în Premier League?

victorpartan
victorpartan

2024-02-06 18:00:00

image Pariuri speciale pe Radu Drăgușin: când va fi declarat MVP în Premier League?

Cel mai scump fotbalist român din toate timpurile, Radu Drăgușin, are o rubrică dedicată în agenția „Casa Pariurilor”. Poți paria pe meciul în care va marca primul gol în Premier League, dacă va oferi un assist, dacă va lua două galbene într-o partidă și chiar dacă va marca mai multe goluri decât Virgil van Dijk.

Pariază pe ce va face Radu Drăgușin în Premier League

Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham pe 11 ianuarie 2024, pentru 30 de milioane de euro. Până acum a jucat numai 8 minute în Premier League, de fiecare dată din postură de rezervă: a intrat în minutul 85 al meciului cu Manchester United (2-2), în minutul 88 cu Brentford (3-2) și în minutul 89 cu Everton (2-2). Așadar, a primit tot mai puține minute din partea lui Ange Postecoglou, cu toate că cei doi fundași centrali titulari, Romero și Van de Ven, sunt deseori demni de un casting pentru „Cascadorii râsului”.

Casa Pariurilor îți oferă posibilitatea să pariezi pe meciul în care românul va marca primul său gol în campionatul Angliei:

pe primul gol acasă/în deplasare sau pe 0 goluri marcate în acest sezon:

pe faptul că va înscrie mai multe goluri decât Virgil van Dijk:

pe cartonașe galbene:

Pentru Genoa a marcat de șase ori

Radu Drăgușin a înscris șase goluri pentru Genoa, patru sezonul trecut (acasă cu Perugia, Cosenza și SPAL și în deplasare cu Modena) și două în stagiunea actuală (acasă cu Inter Milano și cu Verona). În campionatul 2022-2023, Radu a primit trei cartonașe galbene în 38 de meciuri, iar în cele 19 jocuri în care a evoluat pentru genovezi în sezonul 2023-2024 a luat un singur „galben”.

Cum îl văd antrenorii

Pe site-ul coachesvoice.com, acolo unde scriu antrenori de profesie, a apărut o caracterizare amănunțită a lui Radu Drăgușin, imediat după transferul la Tottenham:

„Drăgușin este un fundaș central de picior drept. Îi place să se apere cu piciorul din față și caută să intercepteze, să ciupească sau să fure în mod agresiv mingea. Pentru a face acest lucru, accelerează spre adversar, încetinind pe măsură ce se apropie de acesta, lucru care previne contactul neglijent cu adversarii ce poate duce la faulturi și cartonașe galbene.

Agresivitatea lui este controlată, ducând la interceptări regulate și la dueluri reușite. Preferă să se implice direct, așa că orice fundaș central partener trebuie să fie aproape pentru a-i oferi o acoperire consecventă și adecvată, în special în cazul unei defensive în patru.

Cu puterea sa impresionantă a corpului superior, el poate duce fără probleme dueluri umăr la umăr. Abilitatea lui de a se duela aerian în interiorul careului este impresionantă, folosind un salt puternic pentru a îndepărta pericolul. În posesie, Drăgușin se simte confortabil să avanseze din spate, progresând la mijlocul terenului. De aemenea, se simte confortabil să primească sub presiune. Pasele sale mai lungi tind să se concentreze pe spațiile din spatele liniei apărării adverse”. Acestea sunt ideale pentru colegii de echipă din linia ofensivă, dar aici există loc pentru îmbunătățirea preciziei”.

Pariază pe ce va face Radu Drăgușin în Premier League

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX