1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri speciale pe etapa a 6-a din Vysshaya Liga Belarus

Pariuri speciale pe etapa a 6-a din Vysshaya Liga Belarus

victorpartan
victorpartan

2020-04-23 10:47:16

image Pariuri speciale pe etapa a 6-a din Vysshaya Liga Belarus

Cea mai puternică competiție fotbalistică europeană în desfășurare, Vysshhaya Liga din Belarus, programează în weekend cea de-a 6-a etapă. După 5 meciuri, Dinamo Brest, campioana en-titre, este pe locul 10, iar BATE Borisov, campioana din perioada 2006-2018, este pe locul 8, dar în ascensiune.

Plasează pariuri speciale pe meciurile din etapa a 6-a a primei ligi din Belarus

Betano.ro a pregătit câteva pariuri speciale interesante pentru această rundă, cum ar fi echipa care va marca cele mai multe goluri. BATE Borisov, care joacă în deplasare cu Gorodeja (locul 4), are cota 3.75 să înscrie cele mai multe goluri. Pentru lidera clasamentului, Slutsk (care are meci acasă cu „lanterna” Belshina), este cota 5.50.

În acest moment, Slutsk are cel mai bun atac din Vysshaya Liga, cu 9 goluri marcate. A doua ofensivă este a lui Isloch Minsk (7 goluri). Șase goluri au marcat Energetik-BGU, Slavia Mozyr, BATE Borisov, Dinamo Brest și FC Minsk. FC Minsk are cea mai slabă defensivă (9 goluri primite), iar Isloch Minsk, Slavia Mozyr și Belshina au primit câte 7 goluri.

Un alt pariu special propus este „total goluri pe etapă peste/sub”.

 

În etapa a 5-a s-au marcat 13 goluri, iar în etapa a 4-a s-au înscris 14 goluri.

Plasează pariuri speciale pe meciurile din etapa a 6-a a primei ligi din Belarus

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX