1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri speciale: Cel mai urmărit cont de Twitter la finalul anului

Pariuri speciale: Cel mai urmărit cont de Twitter la finalul anului

victorpartan
victorpartan

2023-02-27 09:50:00

image Pariuri speciale: Cel mai urmărit cont de Twitter la finalul anului

Twitter rămâne în continuare printre cele mai utilizate rețele de socializare din lume, dar mai ales din Statele Unite ale Americii, aproape un sfert din americani având cont pe această platformă. Dintre adulții înregistrați, 25% spun că vizitează Twitter de mai multe ori pe zi, 17% aproximativ o dată pe zi și 58% mai rar. 

Pariază pe personalitatea care va avea cei mai mulți urmăritori pe Twitter la finalul lui 2023

Potrivit unui studiu recent, peste două treimi (68%) dintre adulții din SUA primesc știri de pe site-urile de socializare. Numărul atât de mare de oameni care apelează la rețelele sociale pentru a fi informați este impresionant, în ciuda faptului că 57% cred că știrile de acolo sunt în mare parte inexacte. 

Cote pariuri „Cel mai urmărit cont de Twitter la finalul anului”

Desigur, cine deține canalul poate controla ce fel de informație distribuie către public, de aceea semnificația luptei pentru supremația pe Twitter trece dincolo de cifre.  În acest moment, fostul președinte american Barack Obama are cei mai mulți urmăritori dintre toate personalitățile incluse de Betano în secțiunea „Cel mai urmărit cont de Twitter la finalul anului”. Favorit principal să termine anul 2023 cu cei mai mulți urmăritori este chiar proprietarul Twitter, Elon Musk.

Elon Musk – 128,8 milioane de urmăritori în prezent

Elon Musk a surprins atunci când a decis să cumpere Twitter. După această mutare, a luat mai multe decizii controversate în interiorul companiei. Fondator al mai multor afaceri de succes, precum SpaceX sau Tesla, miliardarul născut în Africa de Sud (la Pretoria) folosește Twitter pentru a lansa „baloane de săpun”. În august 2022, a fost suficient să scrie că se gândește să cumpere Manchester United pentru ca prețul acțiunilor clubului englez să crească instantaneu. Lui Musk îi  place să fie sub lumina reflectoarelor și are acțiuni de marketing bine gândite pentru a aduna cât mai mulți urmăritori din totalul de 300 de milioane de utilizatori activi.

Barack Obama – 133,2 milioane de urmăritori

Barack Hussein Obama al II-lea a fost al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, fiind primul afro-american ales în această funcție, în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008. Obama încă se bucură de o popularitate ridicată la nivel global. Este un bun comunicator și apare mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, preferând diplomația în detrimentul pozițiilor radicale. Pe contul de Twitter, el postează fotografii cu familia și adresează mesaje referitoare la evenimente de larg interes. De exemplu, în ultimele postări, fostul președinte și-a exprimat solidaritatea cu Turcia, după cutremur, și i-a felicitat pe cei de la Kansas City pentru victoria în Super Bowl.

Cristiano Ronaldo – 107,6 milioane de urmăritori

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv pe Twitter. Pagina fanilor are 909.000 de urmăritori! Betano îl creditează pe fotbalistul portughez cu a treia șansă să termine anul 2023 cu cel mai mare număr de urmăritori, dar este puțin probabil să se întâmple acest lucru, în contextul în care se apropie momentul în care va pune ghetele în cui. În plus, ieșirea din fotbalul european nu are cum să îl ajute pe CR7 să adune urmăritori noi. Postările conțin impresii și fotografii de la ultimele meciuri sau de la evenimentele importante din viața fotbalistului.

Narendra Modri – 86,5 milioane de urmăritori

Narendra Modri este prim-ministrul Indiei, iar cele mai multe postări de pe canalul său de Twitter conțin videoclipuri cu intervențiile avute la diverse evenimente. Pe de o parte, numărul mare de urmăritori este greu de explicat pentru români. Pe de altă parte, să nu uităm că India are peste un miliard de locuitori. Probabil că peste 99% din cei care îl urmăresc sunt din această țară, reprezentând votanții și oameni interesați de politică. Traseul lui Modri ca și număr de followers este impredictibil, dar nu cred că va aduna în câteva luni alte 40 de milioane de urmăritori, deci nu îți recomand să pariezi pe indian.

Donald Trump – 87,6 milioane de urmăritori

Donald Trump a fost în război cu Twitter, fiind interzis pe această platformă (ca și pe Facebook) după ce fanii săi au luat cu asalt Capitoliul. Fostul președinte american a revenit și este gata să folosească rețeaua pentru a pregăti o nouă candidatură pentru Casa Albă. Trump este un excelent comunicator. Mesajele sale sunt scurte și la obiect, adică exact ce se cere pe Twitter. Excentricul politician nu este nicidecum în regres ca și popularitate, așadar este posibil ca numărul urmăritorilor să mai crească până la sfârșitul anului, însă nu are potențialul să îl depășească pe Elon Musk. 

Rihanna – 107,9 milioane de urmăritori

Copiii care cresc reprezintă un „izvor nesecat” de fani pentru artiști, iar Rihanna poate profita de acest avantaj. Cântăreața este în vogă, mai ales după ce a susținut programul artistic din pauza Super Bowl 2023. Ecourile acestui eveniment nu au trecut, zilnic sunt difuzate imagini video și fotografii cu acel moment, deci este de așteptat ca numărul urmăritorilor de pe Twitter să mai crească în zilele următoare. Totuși, este greu de crezut că la „zestrea” din acest moment se vor adăuga încă 25-30 de milioane până pe 31 decembrie. 

Katy Perry – 108,6 milioane de urmăritori

Katy Perry se folosește de Twitter pentru a-și promova concertele, produsele cu propriul brand (cum ar fi haine și încălțăminte) sau emisiunile la care participă. De asemenea, artista își promovează acțiunile caritabile. Dacă intri pe profilul ei, afli că a făcut o donație pentru victimele cutremurului din Turcia. În ansamblu, contul lui Perry seamănă mai mult cu un canal de publicitate. Evident, cei mai mulți urmăritori sunt din Statele Unite, acolo unde Katy Perry este în atenția publicului. În restul lumii, ea nu mai este atât de mediatizată, pentru că nu a mai scos niciun hit în ultimul timp.

Pariază pe personalitatea care va avea cei mai mulți urmăritori pe Twitter la finalul lui 2023

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX