1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri speciale Bundesliga: Reușește Timo Werner o „remontada” în fața lui Lewandowski?

Pariuri speciale Bundesliga: Reușește Timo Werner o „remontada” în fața lui Lewandowski?

victorpartan
victorpartan

2020-05-12 01:32:30

image Pariuri speciale Bundesliga: Reușește Timo Werner o „remontada” în fața lui Lewandowski?

Bundesliga se reia pe 16 mai, o dată cu runda a 26-a. Așadar, mai sunt nouă etape de jucat, destule pentru ca ierarhiile actuale să fie răsturnate, atât în ceea ce privește echipele, cât și jucătorii. În acest moment, Bayern Munchen este pe primul loc în clasament, urmată la patru puncte distanță de Borussia Dortmund. Topul celor mai buni marcatori este dominat de Robert Lewandovski (Bayern Munchen, 25 de goluri). Pe locul secund este Timo Werner (Leipzig, 21 de goluri).

Betano.ro oferă numeroase pariuri speciale pe jucători și pe echipe pentru campionatul Germaniei. Cotele sunt pe „gustul” tuturor, de la unele care indică pariuri sigure, până la unele care presupun un risc mai mare, dar care aduc un profit considerabil. În cele ce urmează vă prezentăm patru pariuri speciale care merită analizate.

Cine va înscrie în fiecare din cele 9 meciuri?

Cei mai în vogă atacanți înainte de întreruperea competiției erau Robert Lewandowski, Timo Werner (primii doi jucători din topul marcatorilor) și Erling Braut Haland. Haland a marcat 12 goluri în 11 meciuri jucate pentru Borussia Dortmund în toate competițiile! 

Unul dintre pariurile speciale pe jucători este dacă fiecare dintre cei trei va marca în toate etapele care au rămas de disputat. La Lewandowski există și cotă pentru opțiunea „Nu”, dar o miză mare poate aduce un profit bun. Greu de crezut că polonezul va reuși să înscrie chiar în fiecare meci.

Pariază pe jucătorul care va marca în fiecare etapă până la finalul sezonului

Total goluri înscrise în cele 9 etape de echipele de pe podium

Se poate paria și pe câte goluri va marca până la finalul sezonului fiecare dintre echipele care se află în prezent pe podium. Linia este cel mai sus pentru Bayern Munchen, care are și cel mai bun atac.

Pentru Bayern, 27 de goluri în 9 meciuri înseamnă o medie de trei goluri pe meci. Până acum, Bayern a marcat 72 de goluri în 25 de meciuri, adică o medie de 2,88 goluri/meci.

Pentru Borussia Dortmund, 21 de goluri în 9 meciuri înseamnă o medie de 2,33 goluri pe meci. Până acum, Borussia a marcat 68 de goluri în 25 de meciuri, adică o medie de 2,72 goluri/meci.

Pentru Leipzig, 22 de goluri în 9 meciuri înseamnă o medie de 2,44 goluri pe meci. Până acum, Leipzig a marcat 62 de goluri în 25 de meciuri, adică o medie de 2,48 goluri/meci.

Pariază pe total goluri înscrise de fiecare dintre echipele de pe podium

Total puncte realizate în cele 9 etape de echipele de pe podium

Rămânem la pariurile speciale pe echipe și vă prezentăm o altă selecție la fel de interesantă. De data aceasta, sunteți provocați să mizați pe totalul punctelor realizate până la finalul campionatului de Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Leipzig.

O probabilitate bună de câștig pare a avea un pariu pe „over” la Borussia Dortmund, având în vedere că linia este mai jos decât la celelalte două echipe. În plus, cota este mai are. 

Pariază pe total puncte realizare de fiecare dintre echipele de pe podium

Invincibilitate până la finalul sezonului?

Ce șanse sunt ca echipele de pe podium să câștige toate meciurie până la finalul sezonului, sau să nu piardă niciun meci? Înainte să vă gândiți la un răspuns, consultați cotele fixate pentru un alt pariu special.

Pariază pe victorii pe linie sau pe invincibilitate pentru echipele de pe podium


Ofertă specială PariuriX în luna mai:

Paysafecard de 50RON + acces la grupul de Telegram

PariuriX vine cu o ofertă specială în luna mai. Deschizi un cont la oricare din casele de pariuri online propuse de noi prin link-urile noastre și efectuezi un depozit fie el și minim, și primești din partea noastră un Paysafecard de 50RON + acces GRATUIT pe grupul nostru de Telegram acolo unde tipsteri de top propun zilnic ponturi pre-meci și live, dar și bilete de pariuri.

Pentru detalii accesează articolele:

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX