1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri pe următoarea destinație a lui Lionel Messi

Pariuri pe următoarea destinație a lui Lionel Messi

Caramavrov
Caramavrov

2023-02-28 18:11:41

image Pariuri pe următoarea destinație a lui Lionel Messi

Lionel Messi a câștigat cel de-al șaptelea trofeul FIFA Best, în cadrul unei gale desfășurate la Paris. În speech-ul ținut, argentinianul, care nu a semnat încă prelungirea contractului cu PSG, a vorbit despre retragere. Dar poate fi vorba doar de o retragere din fotbalul european. Casele de pariuri dau un indiciu în privința viitoarei sale echipe.

„A fost spectaculos pentru modul în care s-a încheiat... Am avut norocul de a putea câștiga toate trofeele care sunt puse la bătaie, am avut șansa de a câștiga tot, la nivel de națională, club, individual. Fac ceea ce-mi place... Sunt mulți ani din carieră și să o închei astfel… Nu pot cere mai mult”, a fost mesajul lui Leo Messi la gala sus-amintită.

În rubrica de pariuri speciale dedicate transferurilor internaționale, Unibet a inclus și cote pentru starul care a cucerit Cupa Mondială în 2022. În timp ce Kvaratskhelia, Neymar, Kane sau Mbappe au primit cote infime pentru a rămâne la actualele cluburi (1.05 – 1.10), Messi are 1.50 să continue la Paris Saint-Germain și 2.50 să se transfere în Major League Soccer, la Inter Miami, adică mai aproape de casă.

Prin cota de 2.50, bookmakerul indică o probabilitate destul de mare ca discuțiile dintre argentinian și David Beckham, unul dintre acționarii clubului american, să avanseze. Potrivit The Guardian, franciza din Major League Soccer este încrezătoare că va obține semnătura lui Messi, al cărui contract cu PSG expiră în vară. Nu s-au precizat sume, dar s-a scris că starul ar deveni cel mai bine plătit jucător din MLS. În acest moment, Lorenzo Insigne primește cei mai mulți bani în Major League Soccer (salariu plus bonusuri), 14 milioane de dolari pe sezon. 

În lista scurtă cu posibila destinație a argentinianului, pe lângă FC Barcelona, mai sunt două cluburi arabe:  Al Nassr, echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo, și rivala acesteia, Al Hilal. Să avem din nou duelul Messi (va împlini 36 de ani pe 26 iunie) vs Ronaldo (38 de ani, pe care i-a împlinit pe 5 februarie), dar într-o ediție demnă de filmul „The Expendables”?

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX