Pariuri pe turul 2 al alegerilor prezidențiale: Fortuna Bet vine cu o gamă largă de opțiuni

2019-11-19 14:16:52 3,7k 0

Duminică, 24 noiembrie, are loc turul secund al alegerilor prezidențiale, acolo unde Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se luptă pentru fotoliul de președinte al României. Așa cum vă menționam și în ACEST ARTICOL, Iohannis pornește ca mare favorit cu o cotă de doar 1.05, în timp ce un pariu câștigător pe reprezentanta PSD vă aduce un câștig de 8.50 ori mai mare decât suma investită.

Între timp, efortuna.ro a introdus în ofertă și alte pariuri pe alegerile de duminică pe care le vom prezenta mai jos. Pariurile sunt accesibile în secțiunea Politică - Alegeri prezidentiale Romania 2019.

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale cu 500RON EXTRA de bun venit!


Cote over / under pe procentul de voturi

Au trecut de mult vremurile în care puteai paria pe over / under doar la fotbal, baschet și alte câteva sporturi. Acum o poți face inclusiv pe alegerile de duminică! Astfel, poți paria pe procentajul de voturi pe care le vor obține cei doi candidați. De exemplu, Iohannis a primit o cotă de 1.60 pentru ”sub 65.5%”, și 2.06 pentru ”peste 65.5%”. De partea cealaltă, Dăncilă este cotată cu 1.85 atât pentru ”over 35.5%”, cât și pentru ”under 35.5%”. Dar Fortuna Bet oferă și alte linii mai dezechilibrate, astfel încât vei găsi pariuri over / under chiar și la cote de 1.25.

Aceste pariuri se referă la procentul cumulat în România și diasporă, dar dacă vrei să pariezi separat doar pe una dintre cele două variante, atunci trebuie să știi că Fortuna Bet are și astfel de pariuri în ofertă!

 

Alegeri prezidențiale România 2019 - prezența la vot

Poți paria atât pe prezența totală la vot, cât și doar pentru cea din România sau din diasporă. De exemplu, pentru o prezență totală mai mare de 54.5% este oferită o cotă de 1.75, iar pentru o prezență mai mică decât această valoare, cota este de 1.95. Pentru oferta completă vă recomandăm să accesați acum efortuna.ro!

Și cel mai important lucru, nu uitați să ieșiți la vot indiferent de preferințele politice! Doar așa puteți face o diferență!

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale cu 500RON EXTRA de bun venit!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult