1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariuri pe „Cel mai ascultat artist din 2023”

Pariuri pe „Cel mai ascultat artist din 2023”

victorpartan
victorpartan

2023-08-09 14:43:18

image Pariuri pe „Cel mai ascultat artist din 2023”

Vezi care sunt cele mai ascultate melodii potrivit aplicației Spotify Wrapped și ce cote au autorii lor să câștige titlul de  „Cel mai ascultat artist din 2023”. 

Pariază pe „Cel mai ascultat artist din 2023” beneficiind de un bonus atractiv

Aplicația Spotify Wrapped a apărut în anul 2022, pe majoritatea rețelelor de socializare. Ea permite utilizatorilor să își posteze ce ascultă prin Spotify pe Story, în feed, pe reel, în Shorts, pe TikTok sau prin alte modalități de transmitere a mesajului.

Cel mai ascultat hit de anul trecut, "Blinding Lights" al lui „The Weekend”, a strâns nu mai puţin de 3,2 miliarde de ascultări şi un total de 20.741 de ani de ascultare!

Agenția de pariuri online Betano a afișat cotele antepost pentru 2023, Taylor Swift fiind favorită principală să câștige titlul de „Cel mai ascultat artist” al anului. Americanca este urmată de „Bad Bunny” și de „The Weekend”.

Așadar, dacă nu lansează ceva cu care să dea lumea pe spate până la finalul anului, Beyonce, Rihanna, J Balvin sau Justin Bieber (foto) au doar șanse teoretice să câștige titlul menționat.

Iată Top 5 melodii ale favoriților principali, în acest moment, pe Spotify:

Arianna Grande: 1. Die For You (feat. The Weekend) – Remix; 2. Positions; 3. Side to Side (feat. Nicki Minaj); 4. 7 Rings; 5. Into You.

Bad Bunny: 1. K-POP (feat. The Weekend); 2. Titi Me Pregunto; 3. DAKITI (feat. Jhayco); 4. Tarot (feat. Jhayco); 5. Where She Goes.

The Weekend: 1. K-POP (feat. Bad Bunny); 2. Ceepin (feat. 21 Savage); 3. Popular (feat. Playboi Carti & Madonna); 4. Die for You (feat. Arianna Grande) – Remix; 5. Die For You. 

În prima lună a lui 2023, Top 5 artiști/formații după numărul de utilizatori deveniți streameri era următorul: 

The Weekend – medie de 95,57 milioane de streameri pe lună

Abel Tesfaye, liderul „The Weekend”, este un cântăreț, compozitor și producător de discuri canadian. Este unul dintre cei mai de succes și influenți muzicieni ai secolului XXI, câștigând rapid mulți fani datorită amestecului unic de R&B, pop și hip-hop. Versurile sale sunt emoționante și tratează adesea teme de dragoste, durere de inimă și dependență. De altfel, „Bliding Lights” este despre strălucirea cazinourilor, care îi „orbește” pe jucători, iar aceștia își pierd controlul.

Ed Sheeran - medie de 81,48 milioane de streameri pe lună

Ed Sheeran este un cântăreț, compozitor și producător de discuri britanic. Și-a început cariera muzicală în 2005, albumul de debut fiind „+”, în 2011. Albumul a fost un succes comercial și conținea cântece de succes precum „The A-Team” și „Lego House”
În 2014, a lansat cel de-al doilea album, „x”. care i-a adus mai multe nominalizări la Grammy. Conținea hiturile „Sing”, „Thinking Out Loud” și „Photograph”.

Taylor Swift - medie de 81,03 milioane de streameri pe lună

Taylor Swift este o cântăreață și compozitoare câștigătoare de premii Grammy, care a vândut mai multe discuri de platină. Ea a s-a făcut cunoscută o dată cu albumul ei de debut omonim, care a fost lansat în 2006 și conținea cântece de succes precum „Tim McGraw” și „Our Song”. De atunci, a lansat zece albume de studio, devenind unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile, cu peste 200 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Justin Bieber - medie de 79,3 milioane de streameri pe lună

Justin Bieber este un cântăreț, compozitor și actor canadian. Albumul de debut, „My World 2.0”, a fost lansat în 2010 și conținea hiturile „Baby” și „Somebody to Love”. Albumul a fost un succes comercial și a ajutat la stabilirea lui Bieber ca artist mainstream. În 2022, a avut două melodii de succes care au atins popularitatea maximă pe Spotify. Cele mai multe stream-uri au fost înregistrate pentru „Ghost” pe 25 martie (854.768.217) și pentru „Mistletoe” pe 24 decembrie (461.134.608). În 2023, cântecul său STAY are 2.340.611.253 de streamere lunare pe Spotify.

Arianna Grande - medie de 73,4 milioane de streameri pe lună

Ariana Grande-Butera este o cântăreață, compozitoare și actriță americancă. Ea și-a început cariera în 2008, într-un musical de pe Broadway 13, înainte de a juca rolul lui Cat Valentine în serialul de televiziune Nickelodeon Victorious (2010–2013) și spinoff-ul Sam & Cat (2013–2014). Cariera ei muzicală a început oficial odată cu lansarea coloanei sonore „Music from Victorious”, în 2011. Albumul de debut, „Yours Truly”, a fost lansat în 2013, intrând direct în Billboard 200 din SUA. Piesa principală de pe album, „The Way”, a debutat în top 10 al Billboard Hot 100. 

Pariază pe „Cel mai ascultat artist din 2023” beneficiind de un bonus atractiv

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX