1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Premieră în România: pariuri live speciale la Australian Open!

Premieră în România: pariuri live speciale la Australian Open!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-01-23 14:51:33

image Premieră în România: pariuri live speciale la Australian Open!

Semifinala de la Australian Open dintre Stefanos Tsitsipas și Rafael Nadal aduce o premieră în lumea pariurilor din România: Betano.ro oferă, pe durata partidei, pariurile live ce sunt prezente, în general, doar înaintea jocului.

Grecul Stefanos Tsitsipas a „explodat” în acest an, calificându-se în semifinalele openului Australian. În optimi, Tsitsipas l-a dominat pe Roger Federer, multiplu campion la Melbourne, iar în sferturi a trecut de Roberto Bautista Agut pentru a devenit cel mai tânăr semifinalist de grand slam după 2007, la 20 de ani.

Joi, de la 10:30 ora României, Tsitsipas joacă împotriva celui mai bun jucător al turneului: Rafael Nadal. Spaniolul e singurul jucător care nu a pierdut vreun set până acum, iar din cele 15 câștigate doar unul a avut nevoie de tie-break. La 32 de ani, Nadal are avantajul experienței, dar nu se mai află în cea mai bună formă fizică după numeroasele accidentări avute în ultimul timp.

Tsitsipas – Nadal este la fel de așteptat ca o finală, iar pe Betano sunt deja cote cu marjă 0% și peste 150 de tipuri de pariu disponibile!

 

Premieră în România, unic în lume: pariuri speciale oferite LIVE!

Operatorul digital de pariuri și cazinou Betano.ro va avea, pe parcursul meciului, mai multe piețe de pariuri speciale care puteau fi găsite până acum doar înaintea jocului. Fanii tenisului vor putea paria, în funcție de cursul jocului, pe numărul de ași (total sau pe jucător), numărul de duble greșeli, jucătorul care va avea primul challenge, cum va fi câștigat următorul punct, totalul așilor și ai greșelilor duble în următorul set. Iar fanii pariurilor nebune nu trebuie să caute meciuri ce urmează să înceapă, pentru că și aici sunt acoperiți: Betano va avea, pe toată durata jocului, cote pentru time-out medical sau pentru o rachetă să fie ruptă de jucător!

Aceste pariuri live sunt oferite pentru prima dată în România, iar Betano este singurul operator din lume care le va avea pentru Tsitsipas - Nadal!

Oferite în premieră acum, cotele pentru pariurile speciale live vor continua pe Betano și la următoarele turnee de mare șlem, la cele mai importante partide. În plus, aceleași turnee beneficiază și de oferta Avans de 2 seturi, care stabilește pariurile drept câștigătoare în momentul în care tenismenul pe care s-a mizat conduce cu 2-0, indiferent de rezultatul final. Astfel, se ajunge la meciuri în care toate pariurile pe rezultat sunt câștigătoare pe Betano!

Semifinalele la Australian Open încep la noapte. Pe tabloul feminin, Petra Kvitova – Danielle Collins se joacă de la 4:00 iar Karolina Pliskova – Naomi Osaka de la 6:30. Pe cel masculin, Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal va avea loc dimineață, de la 10:30; urmând ca Novak Djokovic – Lucas Pouille să ia startul vineri, la aceeași oră.

Fii la curent cu evenimentele din tenis și transmisiunile live, urmărind în fiecare zi lista completă a meciurilor!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX