1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Pariuri pe toate categoriile de pe Betano pentru cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar!

Pariuri pe toate categoriile de pe Betano pentru cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-02-10 10:25:54

image Pariuri pe toate categoriile de pe Betano pentru cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar!

Ediția cu numărul 94 ale celor mai prestigioase premii din cinematografie va avea loc pe 27 martie la Hollywood, California. Intră acum pe Betano la secțiunea Divertisment, consultă oferta de pariere pentru toate categoriile Premiilor Academiei și alege pronosticul câștigător!


“THE POWER OF THE DOG” PLEACĂ DIN POLE-POSITION

Producția Netflix, western-ul “The Power of The Dog, ce îi are în prim-plan pe actorii Benedict Cumberbatch și Kirsten Dunst este prinicpala favorită a cotelor pentru premiul de “Cel mai bun film“ al anului trecut.

Filmul regizat de Jane Campion este nominalizat pentru Oscar la nu mai puțin de 12 categorii și are șanse foarte bune de a obține premiile la cel puțin 2 dintre acestea. Pelicula a câștigat deja peste 200 de premii, cele mai recente 4 fiind obținute la London Film Critics Circle Awards.

La categoria “Cel mai bun film“, “The Power of The Dog“ concurează cu peliculele “Belfast”, “West Side Story“, “Dune“ sau “Licorice Pizza“ etc. Iată cum arată cotele Betano pentru această categorie:

 • The Power of the Dog - 1.65
 • Belfast - 4.00
 • West Side Story - 9.00
 • Dune - 20.00
 • Licorice Pizza - 20.00


WILL SMITH, FAVORIT PENTRU PRIMUL OSCAR DIN CARIERĂ

Actorul american cunoscut pentru pelicule celebre precum “Men In Black”, “The Independence Day”, “I Am Legend” sau “Concussion” poate obține pe 27 martie primul Oscar al carierei. Will Smith este favorit la categoria Cel mai bun actor, pentru rolul său din filmul King Richard.

Filmul redă povestea copilăriei celor 2 surori legendă ale tenisului mondial, Venus și Serena Williams și sacrificiile, ambiția și încrederea pe care tatăl acestora, Richard Williams le-a avut și care în final, a fost decisiv în deznodământul legendar al carierei celor 2 tenismene.

Alte nume importante nominalizate la această categorie sunt Denzel Washington (“The Tragedy of Macbeth”), Benedict Cumberbatch (“The Power of the Dog”) sau Andrew Garfield (“tick, tick… Boom!”) Iată cum arată cotele Betano pentru această categorie:

 • Will Smith - 1.25
 • Benedict Cumberbatch -  5.00
 • Andrew Garfield - 7.00
 • Denzel Washington - 30.00
 • Javier Bardem - 35.00

 

EUROVISION, PREMIILE BAFTA SAU SURVIVOR, PREZENTE ÎN OFERTA BETANO

Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată, pe Betano poți paria pe cele mai interesante evenimente de divertisment. Ai pariuri antepost pentru Selecția Națională a concursului de muzică Eurovision din 5 țări, inclusiv România, ofertă completă de pariere pe show-ul televizat Survivor România sau chiar și pentru Premiile BAFTA!

Vino pe Betano să consulți multitudinea de oferte pentru cele peste 20 de categorii de evenimente, de la cele mai populare până la cele mai inedite precum Politică sau Divertisment  și alege combinațiile câștigătoare!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX