1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariază pe Avengers: Endgame - cine moare și cine supraviețuiește?

Pariază pe Avengers: Endgame - cine moare și cine supraviețuiește?

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-04-05 14:14:43

image Pariază pe Avengers: Endgame - cine moare și cine supraviețuiește?

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, casele de pariuri online și-au extins oferta și pe evenimente non-sportive de interes, fie ele politice, de divertisment sau de altă natură. Pe data de 26 aprilie 2019 are loc în România avanpremiera celui mai așteptat film al anului, Avengers: Endgame, ocazie cu care Unibet.ro a decis să bage în ofertă pariuri pe supraviețuirea celor mai îndrăgite personaje din universul Marvel.

Pariază pe Avengers: Endgame cu un pariu fără risc de 100% până la 250RON

 

Pariuri Avengers Endgame - cine va supraviețui și cine va muri?

Dacă ar fi să ne luăm după modul de desfășurare al precedentelor filme Marvel, am putea spune că toate personajele (sau aproape toate) vor trece cu bine și peste acest hop (exceptând Infinity War unde Thanos a ”evaporat” jumătate din personaje, dar oricum ne așteptăm la inversarea ”vrăjii”). Doar că filmul ”Avengers: Endgame” este unul special, care are ca scop încheierea unei ere, deci există toate șansele ca pentru unele dintre cele mai apreciate personaje aceasta să fie ultima apariție. 

De fapt se știe deja că acesta este ultimul film Marvel pentru actori importanți precum Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr (Iron Man) și Chris Hemsworth (Thor). Acestora le expiră în curând contractele cu Marvel, și nu există semne că ar fi loc de întoarcere. Sigur, asta nu înseamnă neapărat că vor și muri în film, ci pot fi găsite și alte soluții care să justifice dispariția lor. De exemplu Thor și-a pierdut deja toată familia, iar Asgard a fost distrus, deci l-am putea vedea plecând să colinde părți îndepărtate ale galaxiei. Totuși acea cotă de 3.00 pentru moartea lui Iron Man nu sună rău.

Dar poți paria și pe supraviețuirea personajelor, nu doar pe moartea lor. De exemplu o cotă bunicică în acest sens o are Spider Man (1.30), cel pe care îl vom vedea în iulie în filmul ”Spider-Man: Far From Home”. Sigur, există posibilitatea ca acțiunea să se petreacă înainte de Avengers, dar pe de altă parte Marvel și Sony au făcut contract pentru 3 filme individuale Spider Man, deci tot ar mai fi loc de încă unul. Și nu cred că cei de la Marvel vor să scape atât de repede de un supererou pentru care au dus negocieri lungi și costisitoare pentru a îl adăuga în universul lor.

Personaj
Cotă va trăi
Cotă va muri
Ant-Man
Black Panther
Black Widow
Captain America
Captain Marvel
Doctor Strange
Hawkeye
Hulk
Iron Man
Rocket
Thanos
Thor
Star-Lord
Spider Man

 

Bate Avengers: Endgame recordul la Box Office?

O altă casă de pariuri online, și anume Betfair.ro, ne oferă posibilitatea de a paria la o cotă de 1.11 pe faptul că Avengers: Endgame va reuși cele mai mari încasări în weekend-ul de deschidere în SUA & Canada. Recordul actual este deținut tot de Marvel, cu filmul de anul trecut ”Avengers: Infinity War” (257,698,183$). Vor fi luate ca date oficiale cele anunțate de boxofficemojo.com.

Pariul poate fi găsit accesând următoarele meniuri : Sportsbook - Toate Sporturile - Pariuri Speciale - Box Office Specials. Pariază acum la Betfair!

Pariază pe Avengers: Endgame cu un pariu fără risc de 100% până la 250RON

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX