Gamă largă de pariuri pe alegerile prezidențiale la Fortuna Bet!

2019-11-06 10:38:00 3,3k 0

În urmă cu o săptămână vă prezentam un articol prin care vă ofeream cotele pentru câștigătorul Alegerilor Prezidențiale de pe 10 noiembrie 2019. Între timp Efortuna.ro a venit cu o ofertă mult mai diversificată, astfel încât acum poți paria pe candidații care vor prinde turul 2, pe duel voturi (care dintre cei 2 candidați selectați obține mai multe voturi), și chiar pe over / under la număr de voturi! În cele ce urmează vom prezenta cote pentru cele mai interesante opțiuni.

Pariază acum pe Alegerile Prezidențiale 2019 cu până la 500 RON EXTRA de bun venit!

 

Cine va fi noul președinte al României? Vezi cotele la pariuri

Klaus Iohannis pornește ca mare favorit pentru obținerea celui de-al doilea mandat de președinte al României cu o cotă de doar 1.15, asta și după ce Viorica Dăncilă (cotă 11.00) a fost anunțată ca și candidată din partea PSD, iar Dan Barna (cotă 4.60) a mai pierdut din popularitate din cauza articolului publicat de RISE Project conform căruia ar fi existat nereguli la proiectele derulate pe fonduri europene care au fost supervizate de președintele USR. E interesant că Efortuna.ro ne oferă posibilitatea de a paria și că Iohannis va pierde prezidențialele, la o cotă de 4.15!

Poți paria și pe alți candidați, vezi oferta completă pe site-ul Efortuna!

 

Cote dueluri în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Cel mai probabil scenariu este o luptă în turul 2 între Klaus Iohannis și Dan Barna, la o cotă de 1.60. Iohannis vs Dăncilă, dar și Iohannis vs Mircea Diaconu reprezintă variante realiste, cu cotă de 2.40 fiecare. Dar poți paria și pe confruntări surpriză precum Cumpanasu vs Theodor Paleologu, pariu care ți-ar putea aduce de 999 de ori suma pariată.

 

Cote pariuri pe candidații care vor fi în turul 2 la prezidențiale

Dacă nu vrei să te riști să ghicești ambii candidați din turul secund, poți încerca și cu unul singur. Iar aici poți paria și pe eliminarea candidaților din primul tur. De exemplu lipsa lui Iohannis din turul secund e mai puțin probabilă decât un pauză / final 2/1 la fotbal, ținând cont că este oferită o cotă de 35.00!

Pariază și pe prezența altor candidați în turul 2, vezi oferta completă pe site-ul Efortuna!

 

Duel voturi în turul 1 alegeri România 10 noiembrie 2019

Ți se pare că Iohannis e un fel de Barcelona, și are cote prea mici pentru a îl lua în calcul pentru pariuri? Atunci poți paria pe dueluri echilibrate din primul tur al prezidențialelor, cum ar fi Dan Barna vs Viorica Dăncilă sau Dăncilă vs Diaconu.

 

Under / over pe numărul de voturi al fiecărui candidat

Cum ar fi pariurile fără opțiuni under / over? Bookmakerii au venit cu linii la cote echilibrate pentru fiecare candidat. Astfel poți paria la cote de 1.85 dacă Iohannis va oține peste sau sub 40% voturi, sau dacă Dan Barna va trece de pragul de 14.5%.

Plasează acum pariuri under / over pe alegerile prezidențiale de pe 10 noiembrie!

 

Under / Over pe prezență la vot la alegerile prezidențiale 2019

Dorim să prezentăm cotele pe prezența la vot. Linia pentru cote de 1.85 / 1.85 este setată pentru o prezență de 50.5%, dar poți paria și pe alte linii precum +/- 45.5% sau +/- 55.5%. Și că veni vorba de prezență, în încheiere vă recomandăm să participați și voi la vot, indiferent de preferințele politice! Doar așa puteți face o diferență!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult