1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariu special pe Jocurile Olimpice cu șanse mari de câștig

Pariu special pe Jocurile Olimpice cu șanse mari de câștig

victorpartan
victorpartan

2020-05-09 11:29:32

image Pariu special pe Jocurile Olimpice cu șanse mari de câștig

eFortuna.ro oferă periodic pariuri speciale pe teme sportive și extra sportive de actualitate. Suntem în intervalul în care se discută intens despre reluarea competițiilor sportive. Pentru unele s-au stabilit deja datele de restart, pentru altele negocierile sunt în impas, autoritățile fiind de părere că sportul poate să mai aștepte.

Plasează pariuri speciale pe reluarea competițiilor interne și internaționale

Sunt 19 selecții pe care se poate miza până la data de 11 mai (ora 00:59):

Câteva selecții au șanse mai mari de a aduce profit. Cel mai sigur pariu, în contextul dat, pare a fi cel pe desfășurarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo în anul 2021. Este foarte puțin probabil să nu se ia o decizie similară cu cea din cazul turneului final al Campionatului European de fotbal 2020, competiție amânată cu 12 luni. Comitetul Internațional Olimpic nu își permite să rateze un ciclu olimpic, fiind bani mulți în joc.

Având în vedere situația din America, există o probabilitate să se pună punct sezoanelor în NBA și în NHL, urmând a fi declarate campioane echipele aflate pe primele locuri în momentul întreruperii. Așa s-a întâmplat în fotbalul european, în Franța, Belgia și Olanda.

O miză mică se poate pune și pe selecția „F1 - în sezonul 2020 se vor desfășura cel puțin 16 curse”. Dacă se va relua competiția în luna iunie, sunt șanse pentru atingerea numărului de curse indicat.

Plasează pariuri speciale pe reluarea competițiilor interne și internaționale

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX