Profit de 85% pentru un pariu pe revenirea lui BATE Borisov

412 0

Campionatul de fotbal al Belarusului s-a „așezat”, după un început cu multe surprize. BATE Borisov - campioana din perioada 2006-2018 - a câștigat 13 puncte în ultimele patru runde și a făcut uitate cele două înfrângeri din primele două meciuri. Revelația startului de sezon este Slutsk, cu 4 victorii, un egal și o înfrângere până în prezent.

Pariază pe echipa care va lua titlul de campioană în Belarus 

Betano.ro a afișat cotele antepost pentru pariul pe echipa care va câștiga titlul de campioană. BATE este prima favorită, urmată de Șahtior Soligorsk, deținătoarea Cupei, și de Dinamo Brest, campioana en-titre.

Având un lot în valoare de 11,45 milioane de euro (potrivit transfermarkt.com), BATE este pe locul 4 în clasamentul Vysshaya Liga. Șahtior Soligorsk (cotă de piață 9,3 milioane de euro) este pe locul 11, iar Dinamo Brest (valoare de piață 10,18 milioane de euro) este pe locul 14.

Revenirea lui BATE Borisov a fost confirmată și de calificarea în finala Cupei. După 0-1 în deplasare, în turul semifinalei cu Slavia Mozyr, BATE a ajuns în ultimul act al competiției grație victoriei cu 2-0, din manșa secundă, de pe 29 aprilie. În acest context, în care BATE joacă tot mai bine, e posibil ca acea cotă de 1.85 să scadă rapid.

Pariază pe echipa care va lua titlul de campioană în Belarus 

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi