1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Un pariu antepost foarte interesant pe Liverpool

Un pariu antepost foarte interesant pe Liverpool

victorpartan
victorpartan

2019-03-20 10:56:03

image Un pariu antepost foarte interesant pe Liverpool

Este un sezon bun, până acum, pentru Liverpool. După mulți ani în care nu a contat în disputa pentru titlu, echipa antrenată de Jurgen Klopp este pe primul loc în Premier League, cu șapte etape înainte de finalul sezonului. Lupta se dă cu Manchester City, care este cu două puncte în urmă, dar are un meci mai puțin disputat.

Pariază pe numărul de trofee cucerite de Liverpool în acest sezon!

Finaliști în sezonul precedent, „cormoranii” sunt în cărți și pentru trofeul Ligii Campionilor. S-au calificat în „sferturi” după un 3-1 de senzație pe terenul lui Bayern Munchen, iar următorul „obstacol” este FC Porto, un adversar accesibil, având în vedere calibrul echipelor învinse până acum (Bayern, PSG etc.)

Unibet.ro propune un pariu antepost foarte interesant: câte trofee va cuceri Liverpool până la finalul sezonului?

Rămâne de văzut dacă echipa din Liverpool va reuși să ducă vreo campanie la bun sfârșit. Puțin probabil în Liga Campionilor, pentru că, totuși, mai sunt în competiție FC Barcelona, Juventus și Manchester City. În schimb, în campionat sunt șanse reale. Un pariu pe cota 2.50 pare a avea valoare.

Pariază pe numărul de trofee cucerite de Liverpool în acest sezon!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX