1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pariază pe clubul pentru care va evolua Florinel Coman în sezonul 2020-2021

Pariază pe clubul pentru care va evolua Florinel Coman în sezonul 2020-2021

victorpartan
victorpartan

2020-04-24 10:41:00

image Pariază pe clubul pentru care va evolua Florinel Coman în sezonul 2020-2021

Florinel Coman s-a antrenat din greu în această perioadă și a avut grijă să posteze pe Instagram clipuri video în care a arătat cum se pregătește la domiciliu. Atacantul lui FCSB are o motivație suplimentară: transferul în străinătate.

Pariază pe clubul pentru care va evolua Florinel Coman în sezonul 2020-2021

În ultima lună s-a scris despre două oferte concrete venite pe adresa golgheterului la zi din Liga I (11 goluri): 9 milioane de euro pentru 60% din drepturile federative de la Orlando Magic și 8 milioane de euro + 10% dintr-un viitor transfer de la AS Roma. Betano.ro a introdus în ofertă cote antepost pentru posibila destinație a lui Coman din această vară.

Așa cum se vede, există o probabilitate mare ca Florinel Coman să rămână la FCSB. Totuși, dacă va rata din nou participarea în grupele unei competiții europene, Gigi Becali va fi nevoit să vândă. Mulți oameni din lumea fotbalului îi recomandă atacantului să rămână în Europa. „Poate e un minus pentru el, însă ar trebui să mai joace și să încerce undeva în Europa. Trebuie să rămână în contact cu echipa națională. Are talentul necesar pentru a continua la o echipă foarte bună din Europa”, a declarat Lucian Sânmărtean, completat de Bogdan Vătăjelu: "Din ce văd acum e cam greu, pentru că această criză financiară afectează pe toată lumea și nu cred că se va mai arunca cu bani în stânga și-n dreapta. Dacă Florinel Coman ar putea să plece, eu m-aș duce în Italia, dacă aș fi la vârsta lui. Acolo ar trebui să meargă".

Indiciile duc spre un transfer la AS Roma, recomandat și de Romario Benzar, care își așteaptă în Italia fostul coechipier. Rămâne de văzut cum vor evolua negocierile, pentru că Gigi Becali a refuzat oferta inițială, cerând 10 milioane de euro.

Pariază pe clubul pentru care va evolua Florinel Coman în sezonul 2020-202

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX