1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. O lună până la Unibet Open Londra. Cum te poți califica online

O lună până la Unibet Open Londra. Cum te poți califica online

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-04-22 12:34:45

image O lună până la Unibet Open Londra. Cum te poți califica online

A mai rămas o lună până la Unibet Open Londra, iar cine vrea să se califice online o poate face prin intermediul sateliților de pe cunoscuta platformă online disponibilă și în România.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Pasionații de poker online se pregătesc de Unibet Online Series, competiții care se desfășoară în perioada 22 aprilie - 5 mai. În această a 5-a ediție vom avea 84 de turnee și premii garantate de 400.000 de euro. Dar pentru cei care sunt în primul rând interesați de turnee live, Unibet a anunțat programul următoarelor competiții.

Astfel, în perioada 23-26 mai, The Poker Room, cazinou aflat în centrul Londrei, va fi gazda Unibet Open Londra. Competiția se va desfășura pentru a opta oară în capitala Angliei, iar toți țintesc Main Eventul. Înscrierea la acesta va costa doar 990£, în condițiile în care primul festival de la Londra, în 2009, avea un buy-in de 2.750£.

Există deja o mulțime de sateliți pe care îi poți juca pe platforma online Unibet, astfel că ai șansa să obții un pachet de calificare la evenimentul central plecând de la doar câțiva dolari. 

Ultima ediție a Unibet Open Londra a avut loc în 2018, iar marele câștigător a fost Andreas Wiborg. Acesta s-a impus în fața unui field format din 348 de jucători, pentru a își asigura un cec în valoare de 56.807£.

Românii au tot interesul să încerce calificarea la competiția din inima Marii Britanii, performanțele jucătorilor noștri în cadrul Unibet fiind întotdeauna foarte bune. Dan Murariu este vedeta incontestabilă a circuitului, cu două titluri, dar și alte mese finale și clasări în bani.

Organizatorii au anunțat și programul complet pe anul acesta al Unibet Open. Astfel, între 11 și 15 septembrie Unibet Open se va juca în Malta, iar al patrulea și ultimul festival pe 2019 va avea loc pentru a doua oară în istorie în "orașul luminilor", Paris: 28 noiembrie - 1 decembrie.

Unibet Poker – o cameră de poker ieșită din tiparul obișnuit

Unibet Poker are o grafică inedită, parcă inspirată din desene animate, dar în același timp modernă, de bun gust și foarte plăcută ochiului. Camera  este destinată în mod special jucătorilor obișnuiți care sunt în căutarea unui mediu relaxant, și mai puțin jucătorilor profesioniști. Acesta este un lucru bun pentru că la Unibet Poker vei da mai des peste jucători abordabili și mai puțin peste jucători de top, ceea ce îți va permite să obții rezultate mai bune la masa de poker, și implicit vei putea câștiga mai mult.

Aplicația este ușor de personalizat astfel încât poți alege un avatar din peste 100 disponibile, poți schimba modul în care arată masa de poker, poți schimba identitatea de mai multe ori pe zi, și, de asemenea, poți activa sau dezactiva o parte din animații.

 Facilități și jocuri oferite

Te așteaptă 40 de realizări diferite gata pentru a fi câștigate. Poți lua parte la misiuni, poți beneficia de pe urma a foarte multe promoții diferite, iar lista de facilități poate continua.

În ceea ce privește jocurile disponibile, poți participa la jocuri cash, turnee sit & go, turnee programate sau jocuri de tipul Banzai. Nu vei găsi la fel de mulți jucători ca la PokerStars sau 888Poker, dar acesta nu este un lucru rău, mai ales dacă obișnuiești să participi des la turnee.

De multe ori turneele au premii atractive, dar mult mai puțini jucători decât pe platforme online concurente, iar astfel cresc și șansele tale de a câștiga o parte din potul pus în joc.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX