1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Nu rata finalul promoției "Primăvara premiilor aleatorii", pe Unibet Poker! Premii de 100.000 euro

Nu rata finalul promoției "Primăvara premiilor aleatorii", pe Unibet Poker! Premii de 100.000 euro

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-05-17 12:51:18

image Nu rata finalul promoției "Primăvara premiilor aleatorii", pe Unibet Poker! Premii de 100.000 euro

Unibet Poker este în această perioadă una dintre cele mai atractive camere de poker licențiate în România. Pe lângă posibilitatea de a obține un biet de intrare + cazare la Main Eventul Unibet Poker Londra, ai șansa să câștigi premii consistente. E vorba de 100.000€, care sunt distribuiți în mod aleatoriu.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX


Timp de șapte săptămâni, Unibet Poker a pus la bătaie premii cu adevărat motivante. Promoția este pe final și poartă denumirea de "Primăvara premiilor aleatorii", astfel că nu ai timp de pierdut. Iar ceea ce trebuie tu să faci este foarte simplu.

Trebuie spus că oferta include o multitudine de puncte bonus, tichete HexaPro și tichete Supernova în valoare de 100 €. Nu trebuie decât să urmărești simbolul parașută când alegi mesele la care joci. Toți jucătorii activi de la mesele norocoase câștigă.

Cum funcționează "Primăvara premiilor aleatorii"

  • Intră la mese Cash des. Premiile se schimbă în fiecare zi, așa că asigură-te ca nu ratezi nimic.
  • Joacă la mizele eligibile. Premiile se acordă în funcție de buy-inurile de la No limit și Pot limit, după cum urmează:
  • Premiile din categoria Aur sunt disponibile la mesele de minim 25 €.
  • Premiile din catergoria Argint sunt disponibile la mesele de minim 10 €.
  • Premiile din categoria Bronz sunt disponibile la mesele de minim 4 € și la toate mesele Banzai.
  • Dacă masa ta este selectată, toți jucătorii de la masă vor primi un premiu!


DE CE SĂ ALEGI UNIBET POKER

Unibet Poker – o cameră recreațională cu o grafica inedită

Între anii 2012 și 2015 mulți s-au plictisit de camerele de poker online, pentru că trei sferturi dintre acestea făceau parte din rețeaua iPoker (Bet365, PaddyPower, Bet-at-Home, Titan Poker,  Betfair, Betclic și multe altele), ceea ce înseamnă că toate aveau fix aceeași grafică. Practic oriunde te jucai vedeai același lucru. Acum din fericire singurele camere de poker la care ne mai putem juca din România au interfețe diferite.

Totuși din acest punct de vedere, Unibet iese cel mai mult în evidență pentru că a optat pentru o grafică animată care se diferențiază cu mult de orice altă cameră de poker de pe piață. Interfața aleasă te duce cu gândul la un mediu mai relaxant, astfel încât Unibet Poker poate fi considerată cea mai bună cameră recreațională.

O cameră bună pentru începători

Trebuie să fim sinceri și să spunem că cei mai buni jucători de poker online sunt pe Pokerstars și 888Poker, dar aceasta nu este neapărat o problemă, pentru că dacă nu ai multă experiență și vrei să fii profitabil la masa de poker, atunci nu vei dori să întâlnești chiar cei mai puternici adversari. Mai mult decât atât, camera Unibet este organizată înr-un mod mai simplu, astfel încât îți este mai ușor să navighezi printre opțiuni și să găsești ceea ce cauți.

O cameră mai puțin aglomerată

Pe de-o parte un număr mare de jucători înseamnă implicit că vei avea cu cine să te joci orice tip de joc. Dar dacă o luăm așa, nici la Unibet nu sunt mesele chiar goale. În schimb, dacă ești în căutarea unui turneu cu un fond de premiere garantat și preferi să nu te bați chiar cu câteva mii sau zeci de mii de adversari pentru o parte din pot, atunci vei alege Unibet. Vor veni jucători care vor zice ”da, dar cu cât sunt mai mulți crește și potul”, ceea ce-i corect. Dar sincer nu te încălzește cu nimic să iei 80 de cenți că ai terminat pe locul 763 la un turneu. Sigur, nu toți trebuie să gândească astfel, dar este bine că putem alege: vrem turnee cu un pot total mare și cu foarte mulți adversari, ne jucăm la PokerStars / 888Poker; vrem turnee ceva mai lejere unde să ne putem bate cu șanse reale la primele poziții, dar fără să mai luăm premii dacă terminăm pe locul 500, alegem Unibet Poker.

Turnee freeroll

În aceeași ordine de idei ca mai sus, dacă vrei să participi la turnee freeroll în speranța că vei câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, o vei face la Unibet. De ce? 888Poker organizează turneele ”$20 SNAP Free Tournament”, unde pentru potul de 20$ se bat de obicei 2,000 – 3,000 de jucători. La PokerStars, turneele  ”PokerSchool Open Skill League” cu premii de 10$ atrag chiar mai mulți jucători. În schimb, turneele freeroll ale celor de la Unibet sunt ceva mai lejere, și asta pentru că sunt acceptați maximum 720 de jucători în fiecare. Găsești astfel de turnee din două în două ore, iar cele de la 13:05, 15:05, 17:05 și 19:05 au fonduri de premiere de 50$ - 100$. Mai multe despre aceste turnee poți găsi aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html

Bonusul pentru prima depunere

Nu vom spune că bonusul oferit de Unibet Poker este mai tentant decât cele de la 888Poker sau PokerStars, dar se merită să aplici pentru el mai ales dacă deja le-ai colectat pe celelalte două. Dar chiar dacă încă nu ai aplicat pentru ele, poți trece fără probleme Unibet Poker în fruntea listei pentru că un bonus de 100% în limita a 200€ nu este de neglijat. Poți afla mai multe despre cele trei oferte din acest articol.

Te joci pe cel mai bun site de gambling licențiat în România

Unibet este o alegere bună și pentru cei care vor un singur cont pentru toate tipurile de gambing. Are cea mai bună platformă de pariuri sportive (sau cel puțin cea mai apreciată de către pariorii români), are unul dintre cele mai bune cazinouri, dar și singura sală de bingo licențiată în România.

Sunt multe persoane care chiar țin cont de lucrurile enumerate mai sus, iar asta se vede în statistici. În ultima vreme Unibet Poker este singura cameră care chiar a simțit o creștere a numărului de jucători, în timp ce la celelalte numărul este mai degrabă în scădere. Odată cu lansarea Unibet Poker 2.0, au fost aduse îmbunătățiri și facilități noi, deci sunt toate premisele să se întâmple  lucruri bune pe viitor de la această cameră de poker.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX