1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Noutăți în Cazinoul Betano pentru luna februarie: premii zilnice și noi sloturi video

Noutăți în Cazinoul Betano pentru luna februarie: premii zilnice și noi sloturi video

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-02-05 16:31:45

image Noutăți în Cazinoul Betano pentru luna februarie: premii zilnice și noi sloturi video

Luna februarie e una a noutăților în Cazinoul Betano, locul unde te bucuri de cele mai noi sloturi video lansate în ultima perioadă. Pe lângă promoțiile zilnice fără premii de rulaj, în februarie ai la dispoziție jocuri video precum Money Mouse (Pragmatic), Burning Hot, 20 Burning Hot și 20 Super Hot (EGT), Fortune Rangers (NetEnt) sau Aztec Gold Megaways (Isoftbet).

Cazinoul Betano în luna februarie: promoții zilnice fără condiții de rulaj și cele mai noi sloturi

Rămânem fideli planului pus la cale în luna ianuarie, dar aducem mici modificări pentru ca experiența ta să fie una completă. Astfel, fiecare săptămână începe cu Rotiri Gratuite la slotul Wild Wild West, fiecare zi de marți aduce premii la slotul Ozzy Osbourne și Numărul Norocos la mesele de Ruletă, iar miercuri ne îndreptăm spre Great Blue Jackpot, una dinte noutățile lunii februarie. Joi ai parte de o promoție la EGT Mania, completată de Jetonul Norocos la Blackjack.


Lista sloturilor video lansate de Betano în ultimele săptămâni:

  • Pragmatic Play: Fire Strike, Tree of Riches, Caishen's Gold, Treasure Horse, Sugar Rush, Aladdin and the Sorcerer, Hercules and Pegasus, Sweet Bonanza Xmas, Greek Gods, Buffalo King, Magic Journey și Money Mouse;
  • EGT: Burning Hot, Hot & Cash, Inca Gold II, Kashmir Gold, 20 Super Hot, Penguin Style, Wonder Tree, Queen of Rio, Super 20, Book of Magic, 20 Burning Hot, 30 Spicy Fruits, More Dice and Roll, Circus Brilliant
  • NetEnt: Wings of Riches, Creature from Black Lagoon, Serengeti Kings, Fortune Rangers
  • Isoftbet: The Great Wall, Prosperity Ox, Aztec Gold Megaways

Weekend cu Gladiator Jackpot, Blackjack și Ruletă

Vineri atingem și recordul, iar în Cazinoul Betano poți câștiga până la 100 de Rotiri Gratuite la slotul Legacy of the Wild. Apoi lăsăm sloturile pe plan secund și, pe finalul fiecărei săptămâni, mutăm epicentrul distracției în Cazinoul Live, la mesele exclusive de Blackjack și Ruletă. Începem cu Blackjack-ul, unde în fiecare zi de sâmbătă te poți alege cu Jetoane de Aur fie la masa exclusivă, fie la celelalte mese din Cazinoul Live, și încheiem săptămâna tot cu Jetoane de Aur, doar că la mesele de Ruletă!

Cazinoul Betano e peste tot cu tine. Joacă online oricând, oriunde, de pe orice device peste 400 de sloturi, printre care și jocul săptămânii, pe care-l vei afla în fiecare zi de luni.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX