1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Nou pe Betano: meciuri de Fotbal Virtual din Premier League!

Nou pe Betano: meciuri de Fotbal Virtual din Premier League!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-29 16:28:07

image Nou pe Betano: meciuri de Fotbal Virtual din Premier League!

Considerat cel mai bun campionat de fotbal al lumii, Premier League este noua "achiziție" din lumea Sporturilor Virtuale de pe Betano! De la finalul lunii aprilie, utilizatorii platformei noastre se pot bucura de meciuri de fotbal virtual între cele mai bune echipe ale Angliei, pe lângă restul sporturilor din lumea virtuală.


Sporturile Virtuale, acum și cu Premier League

Meciuri în fiecare minut, competiții de fotbal, baschet, tenis, speedway, ciclism, curse de câini sau curse de cai. Comentatori români și cote mari. Punctelor de atracție din secțiunea Sporturi Virtuale de pe Betano li se adaugă, începând cu finalul lunii aprilie, și campionatul Angliei. Dacă în viața reală Liverpool se afla la un pas de câștigarea primului titlu după 30 de ani, în lumea virtuală calculele se schimbă rapid. Iar acum poți trăi experiența totală, cu meciuri în fiecare minut, comentatarii în limba română ale vocilor cunoscute din televiziunea românească și o misiune specială săptămânală, la care poți câștiga premii în bani, dar și Rotiri Gratuite. Intră în lumea virtuală, pentru că banii sunt reali!
 

Șase goluri în meci reprezintă apogeul!

Maximul pe care-l poți atinge în cadrul unui meci de fotbal virtual din Premier League este de...șase goluri! Așa s-a întâmplat cu unul dintre utilizatorii Betano, care, în luna aprilie, a mizat pe o astfel de desfășurare foarte puțin probabilă, în care fiecare fază din meciul virtual se termină cu gol marcat. S-a ales cu trei cote câștigătoare de 34, 61 și 91 și câteva mii de lei în contul Betano de pe urma unor meciuri cu adevărat spectaculoase.

Iar Sporturile Virtuale doar o parte a tabloului propus de Betano în această perioadă. Pe lângă ele, te poți îndrepta spre cele mai bune sloturi din Vegas, dar și spre Cazinoul Live, gazda meselor de Ruletă și Blackjack, dar și a show-ului Trivia de Fotbal Live!

Pariază acum pe sporturi virtuale!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX