1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Norvegia a zdrobit România și e principala favorită la câștigarea Campionatul Mondial de handbal

Norvegia a zdrobit România și e principala favorită la câștigarea Campionatul Mondial de handbal

Caramavrov
Caramavrov

2021-12-08 09:18:46

image Norvegia a zdrobit România și e principala favorită la câștigarea Campionatul Mondial de handbal

Naționala feminină de handbal a Norvegiei a făcut o demonstrație de forță contra României, în ultimul meci din grupa preliminară a Campionatului Mondial, competiție care se desfășoară în Spania. Scandinavele au învins la 11 goluri diferență (33-22) și sunt favorite principale la câștigarea titlului.

Pariază acum la Unibet pe Campionatul Mondial de Handbal Feminin cu un pachet atractiv de bun venit!

Agențiile de pariuri sportive online partenere creditează Norvegia cu șanse mari să își treacă în cont a patra medialie de aur și să o egaleze, astfel, pe Rusia. Franța și Olanda sunt următoarele două favorite, potrivit cotelor antepost.

 

Unibet

Sportingbet

Norvegia

2.00

2.15

Franța

6.00

5.50

Olanda

8.00

7.00

Danemarca

9.00

9.00

Federația Rusă de Handbal

11.00

13.00

După înfrângerea în fața Norvegiei, România a încheiat pe locul doi în grupa C preliminară. „Tricolorele” au obținut, totuși, calificarea în faza următoare a competiției, datorită victoriilor cu modestele Iran și Kazahstan. Din grupa 2 principală fac parte Norvegia, România, Kazahstan, Olanda, Suedia și Puerto Rico. Norvegiencele încep cu patru puncte, Olanda și Suedia pornesc cu câte trei puncte, iar România are două puncte.

Iată care este programul României în grupa II principală:

Franța, Federația Rusă de Handbal, Danemarca, Germania, Spania și Brazilia încep cu 4 puncte grupele principale, fiind favorite să se califice mai departe, alături de Norvegia, Olanda și Suedia. În sferturile de finală ale Campionatului Mondial accede primele două echipe din fiecare grupă principală (sunt 4 grupe). Meciurile din sferturi vor avea loc pe 14 și 15 decembrie, iar câştigătoarele vor evolua în semifinale, pe 17 decembrie. Finalele pentru medalii sunt programate pe 19 decembrie.

Ultimele 10 câștigătoare ale Campionatului Mondial de Handbal

 • 2001 - Rusia
 • 2003 - Franța
 • 2005 - Rusia
 • 2007 - Rusia
 • 2009 - Rusia
 • 2011 - Norvegia
 • 2013 - Brazilia
 • 2015 - Norvegia
 • 2017 - Franța
 • 2019 - Olanda

Prin ce a arătat până acum, Norvegia și-a confirmat statutul de mare favorită, părând mai puternică decât principalele contracandidate, Franța și Olanda (campioana en-titre). Cota 2.15 este una avantajoasă pentru un pariu antepost, mai ales că banii nu vor fi blocați pentru mult timp, finala Campionatului Mondial fiind programată săptămâna viitoare.

Credit foto: facebook.com/ihf

Pariază acum la Unibet pe Campionatul Mondial de Handbal Feminin cu un pachet atractiv de bun venit!

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX